У Мукачеві розпочались активні роботи з ремонту доріг (ФОТО)

12
13

Крім того, комунальник взялись ремонтувати дорожнє покриття транспортного мосту на вулиці Матросова, що веде до ринку "ГІД".

Про це Мукачево.net заявив начальник Управління міського господарства Віталій Гільтайчук. 

За його словами, комунальники, спільно з дорожниками, цілий тиждень готували дорожнє покриття до ремонту, очікуючи сприятливих погодніх умов. Сьогодні їм вдалося виконати заплановане.

Комунальники також відновлювали бруківку на вулицях Ілони Зріні, Я.Мудрого, Садова, В.Стуса. 

Активно ремонтували й дорожнє покриття на вулицях Д.Галицького та Університетська. Ремонтували покриття й транспортного мосту на вулиці Матросова. 

Мукачево.net

Коментарі

LA
law and order * *

До Володимира : а з чого Ви взяли, що ті, хто критикує владу ( по-Вашому "жовчу пирскає" ), обов'язково засмічує місто. Особисто я як критикував владу, так і буду її критикувати ( вона все рівно майже нічого не робить ), але я сам, як і мої діти, не смітимо в місті, маю вдома смітник АВЕ, куди й викидую весь мусор ( можете вірити, можете не вірити ). То ж, критикуючи владу, я не відчуваю себе покидьком. Покидьками ж вважаю тих, хто відверто смітить в місті, паркується під знаками, займається корупцією на державній службі ( відгадайте скільки відсотків мукачівців підпадають під цей неповний перелік ? мабуть переважна більшість, чи не так ). А стосовно влади - мені, як найманому працівнику ніхто на роботі дифірамби за виконану роботу не співає. То чого ж ми повинні владі дякувати за те, що вона апріорі повинна робити? Може перестанемо бути телятами і змусимо владу робити те, чим вони дійсно повинні займатися ?

O
Oleg

www.mukachevo.net/UA/News/view/72636 а тут до сих пор ничего

К
казнокрад

Біля фердінанда дорогу ремонтують щороку.Оце так майстри.Ганьба!

Б
безмежний

та молодці вони, молодці, ну чого такі всі образливі стали, все в штики сприймають, як особисту образу...ну часи зара буремні, то зрозуміло. Я про те, щоб змінити формалізм на інтерактивну співпрацю мешканців із владою. Є потреба, сигнал від мешканців - відреагували (перевірили вживу, а не по папірцях). Про відкритість та прозорість нарешті. Peace to all!

НМ
На межі

А те що щось робиться в місті, так це чудово, молодці комунальники , дбають про Мукачево, та й останнім часом хто би що не говорив тенденція що до прибирання, та ремонту доріг значно покращилась, є ще звичайно над чим попрацювати, але все рівно велике спасибі і не зупиняйтесь)))

НМ
На межі

Ми звикли шукати крайніх, а коли звертаються до " нас" задаємось питанням " а мені це потрібно!?" Ось і виходить що все виконується формально, зарплата формально , а отже і робота формально, міліція працює формально, влада працює формально,простий люд не задоволений, але це теж формально.... А якщо не формально а реально, то для того щоб запитати з когось( чиновники, міліція , службовці) потрібно забезпечити достойною заробітньою платою, всім необхідним, а вже потім жорстко запитати, а якщо чиновник який йде на роботу і думає де йому заробити грошей то до тих пір у нас будуть порушуватись правила , закони, процвітати корупція на всіх рівнях нажаль.

ШП
шановні покидьки та нечисть

звідки береться? люди дойшли до межі терпіння, робите щось-молодці, лиш люди підказують що ще можна і треба зробить. Мер винуватий? Не путайте ставлення до людини із ставленням до роботи апарату ратуші. Він дає вказівку підрозділам - вивчить ситуацію. Та на папері ніби все добре. Він дає формально, офіційно корректну відповідь - "недоречно встановлювать обмежувальні дорожні знаки". А де-факто ситуація не змінена на краще. Робити щось формально, для галочки, для звітів лишень - ось що спантеличує.

В
Володимир

Звідки береться стільки " нечисті" , не робить влада- погана, робить щось - все рівно знайдуться виродки яким не догода, машини їздять- мер винний, такіж покидьки засмітять місто і потім звинувачують всіх крім себе, шановні, почніть з себе, а вже потім критикуйте інших, зробіть хоть щось корисне для тієї землі на якій живете, а не тільки жовчю порскайте- ОГИДНО, уже від таких.......

Н
нео

гамном ті ями латають а не асфальтом ті латки повилітають через пару тижнів

A
Ass

Надо всю владу закатать в асфальт

M
Mulidran

угу, а ще по Шевченка вантажівки їздять день і ніч, а мешканці вулиці мають проблеми із фундаментами будинків. Вгадайте що далі? Ні, не вгадали. У відповідь на колективне звернення мешканців вулиці, ратуша нам офіціційно відповідає, що на цій вулиці немає і не може бути вантажівок взагалі, бо рух на сусідніх вулицях забороняє проїзд вантажівок. У нас тут що, масовий психоз у всіх по вул. Шевченка, галюцінації, виходить?)) От що нам, мера за ручку привести на вулицю чи назбирати тищу фотофактів? Шановна редакціє, ви не могли б посприяти в цьому питанні

V
valera

да кстати надо бы улицу шевченка отремонтироват а то яма на яме

A
anton

pora komunalnukam vzjtysj za vulucu shevcenka. odna iz centralnux vuluc mista a brukivka provaluetsj. po njy inozemci izdjd, bilj 16 shkolu osobluvo nerivna doroga

Читайте також