У Мукачеві розпочались зйомки третьої частини "Загудеме в'єдно в Рокаш-оркестра"

12
3

Про це Мукачево.net повідомила керівник проекту Ірина Янцо.

У зйомках, які проходять сьогодні, беруть участь учасники з Ужгорода і Мукачева, а також солістка закарпатського народного хору Мирослава Копинець. 

"Учасники з Ужгорода і Мукачева, а також 1 учасник з Виноградова - Мирослава Копинець, солістка закарпатського народного хору, учасниця шоу "Голос Країни", угорський фольклорний ансамбль із села Тийглош, брати трубачі Поповичі, гурт "Рапсодія", тріо ДоМА, Роберт Тіводор та інші", - каже Ірина Янцо. 

Пізля кожних зйомок, хтось проходить далі, а хтось - вибуває. 

"З кожного колективу зазвичай хтось проходить у другий тур - змагання, хто саме - це дізнаєтеся з ефірів", - додає Ірина Янцо.

Нагадуємо, що минулого тижня журі вибирала найкращих з тячівських та рахівських музикантів.

Мукачево.net

Коментарі

О
Оля

Нахай рідну культуру популяризують тоді, коли на то є відповідний час і місце, і мета. А я не бачу ніякого змісту в цьому. Творчість "Рокаш" не має ніякого відношення до фольклору Закарпаття. Це просто черговий провінційний ПІАР.

С
Саша

Молодці,Рокаш-респект ,удачі в чудовому проекті по збереженню і популяризації рідної культури!

Д
дюсі

я не можу одного поняти: ко дає гроші на сись дурдом? Яка ціль сього всього дурдома? Андрюша, ти не маєш кому дати гроші? Дай хлопцям хворим із АТО, дай дітям хворим... Нет, прийшла Іріна і Вітька і упувіли давай такоє замутиме. Пір во врємя чумы!!!

Читайте також