У Мукачеві розпочато демонтаж знищеного вогнем ринку (ФОТО, ВІДЕО)

5
1

Щоб на тому ж місці звести новий.

На третій тиждень після пожежі на логойдівському ринку в мікрорайоні Росвигово знищені вщент торгові площі почали демонтувати.

З початку тижня на об’єкті працює бригада, яка вичищає територію від горілого сміття.

Як стало відомо Мукачево.net, вже невдовзі розпочнуться роботи з зведення нових торгових площ. Втім, підприємці поки не знають, чиїм коштом і за скільки відбуватимуться роботи. Планується, що спершу зведеться третій, або перший ряд від дороги, а тоді всі решта.

Останнім зводитимуть ряд, де за офіційною версією МНС і виникла пожежа. Причина – у складності конструкцій та дозвільній документації.

Коментарі

Г
Гість

Це тільки ідіоти можуть повірити, що спочатку горів метрової висоти магазинчик, від якого загорілася пекарня на 2-му поверсі. але чомусь сама пекарня згоріла у рази швидше ніж весь базар, а збудована вона була аж ніяк не з гіпсокартону як тінещасні магазини, за які люди дали такі шалені гроші, і яким тепер ні копійки не відшкодують, а тим більше за втрачений товар. як заведено у нашій країїні, на тих бідних постраждалих тепер ще більше будуть спекулювати, заганяти у глухий кут. щиро шкода того хлопця, на котрого так вміло вішають власники базару цю пожежу

Читайте також