У Мукачеві розшукують 13-річного хлопця та дівчину (ФОТО)

37
10

До правоохоронців звернулися батьки мукачівців Жанни Роман та Тиберія Форкоша та повідомили про те, що їх неповнолітні діти зникли, ймовірно, поїхали до міста Стрий Львівської області. Діти низького зросту, на вигляд 12 років.

Жанна Роман – дівчинка, схильна до повноти, ріст 140-145 см, коротке русяве волосся. Була одягнена у жовту кофту, спортивні штани чорного кольору та чорні кросівки.

Тиберій Форкош – худорлявий, 140-145 см зросту, має темний колір волосся. Був одягнутий у світлі джинси, чорні кросівки та блакитну футболку. Всім, кому відоме місце перебування дітей, просимо повідомляти за тел. «102».
 

Коментарі

ГМ
Генка Мацкаль

пак шо пушли красти у галичан, бо в наших вже все покрали ахахааха

О
очевидець

Бачила їх в п'ятницю 30 в 16:00 , їхали в електричці Мукачево - Львів )) Та ще й запитували чи довго їхати до Стрия

ДМ
до мукачево

ниська дуже файно закрий двері....

Р
рнгг

циганчата малі

М
Мукачівець

До 01.10.2016 16:44 Ти ся ошиб мало я не ром . Но даколи ліпше боти ромом як хохлом .

ДО
до о

се майже на "шахті" там уже двоїх з моєї сімї знищили......

1
123

може невтьему но чого врачі такі нелюди мама в больниці треба операцію ми не з богатих запросили 25000 гр пересажувати нич нетреба операція удаленіе пухлини і післятого як я дав гроші врач каже іщи медсестрам по 500гр шоб дивилися за нею да ви зашо зарплати получайете с.....ки

В
в

возивим я сольяру до мадьярів років 16 тому якщо не більше цигану в Сотмар медье. він перепродавав, пак не міг чи вірніше не схотів платити ,а пак коли ми його трохи прижали та каже "baszom a szajat a magyarnak --nem akarnak dolgozni, a kormanynak nincs mibol kifizetni nekunk a szocpolt"kicsit varjal mar a loveval ''' прийняли необні міри гроші через25 хв вже були і весь табір .ми їм пояснили шо до чого і все вот так детка !

3
333

Кіби скоти би били ! То раковая болезнь всего людства !!! То ганьба человечества !!!!

ДМ
До мукачівця

Мені ся видить ож ти тоже ром з мункача ???

Читайте також