У Мукачеві "Шкода" зіткнулася з "Москвичем" (ФОТО)

20
11

ДТП сталося на перехресті вулиць Горького та Маргітича.

Як повідомили Мукачево.net працівники ДАІ з місця події, автомобіль "Шкода" рухався по вулиці Маргітича і не надав перевагу руху автомобілю марки "Москвич", який після зіткнення вилетів на тротуар і збив дорожній знак.

На місці працює ДАІ, беруться свідчення, проводиться запис схеми ДТП.  

Коментарі

В
вася

Авария звісно неприемно,але неприемнише коли у тебе викрадають авто яке потім розбивають,як сталося позавчора по вул Осипенко м Мукачево біля 1шоі години ночі.Рено трафік було знайдено утром під дамбою перекинутим и розбитим навпроти пожарньоі чястини 16.02.2014 також викрадений кошельок здокументами та правами які знаходились в авто

R
REC

там камера есть , но все знают кто будет виноват )

Ч
Чікіст

Я бачу тут половина умельців прочитати незнає і знаки які стоять... Шкода їхала по Московській вулиці (теперішня Маргітича) І виїжала на вулицю Горького і мало пропустити Москвич вот і все... Шкода винувата і велосипед тут придумувати не треба ...Головна вулиця Горького і треба було дати дорогу Москвичу

Л
лузик

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЧИТАТЬ ВСЕМ !!! Шолтис Юлий Людвикович, проживающий без прописки в г. Севастополь по проспекту генерала Острякова, дом 94, кв. 2 (прописан: Закарпатская область, г. Мукачево, ул. Береговская дом 28, кв. 15 (домашний тел. в г. Мукачево (03131) 4-41-41). Промышляет тем, что втираясь в доверие к гражданам, предлагает услуги по проведению ремонтных работ в их квартирах. Впоследствии, при проведении работ использует такие методы, как подмену оговоренных материалов и изделий на другие более низкого качества и намного дешевле. Кроме этого, злоупотребляя доверием, полученные деньги на приобретение материалов и изделий в большинстве случаев присваивает. При общении, пытается быть исключительно вежливым, но при этом постоянно, нагло и бессовестно врет. Всячески пытается затянуть выполнение ремонтных работ по срокам для возможности получения доступа в квартиру на более длительный срок. Работы выполняет с браком.

П
ПДД

Ні винуватий Москвич, бо якого хрена він їхав у той момент, коли виїжала ментовська Шкода.

М
мигаль

айно йому віділися баксо!

Ж
жора

товсьо шкода виновата бо його засліпило мажорство!

Z
ZZZ

Канаєв явно нарушив.

Т
Трубошат

А шкода їхала прямо по Маргітича чи повертала на Горького в сторону вул І. Франка???? Якщо повертав то чому виїхав на встрічну?

Й
йончи

добре шо людей на тротуарi не було i никого не покалiчили!!!

П
партизан

Майже москвич буде винуватий,бо за рульом шкоди майже був міліцішта!!!

Читайте також