У Мукачеві шукають 16-річного хлопця, який дві доби не повертається додому (ФОТО)

8
8

Зник 16-річний Павло Меденці. Після занять хлопець покинув ліцей, в якому навчається, та по теперішній час додому не повернувся. Поліцейські звертаються з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про місце перебування неповнолітнього, повідомити про це на лінію «102.

27 січня, о 21:50 год. на службу «102» надійшло повідомлення Камєнєва мукачівця про те, що його прийомний син, 16-річний Меденці Павло Юрійович, студент професійно-технічного ліцею, після занять вийшов з приміщення ліцею та додому не повернувся. Раніше неодноразово зникав, але самостійно повертався додому.

Прикмети зниклого: зріст 140-145 см., середньої статури, з веснянками, одягнений в коричневу вельветову пухову куртку, чорні спортивні штани, чорні кросівки.

Поліцейські докладають усіх зусиль для пошуку хлопця та просять краян, які мають інформацію про його місцезнаходження, повідомити про це до найближчого відділку поліції.



Коментарі

К
коп

уже знайшовся!

Х
Хто

Фото ліпшого нема? У нас інтернет є а цифрового якісного фото нема. Таке виховання тоді або дома таке ставлення. І мукачево нет ви чесно вже заебали із своїми рекламами на сайті. Ви не грамотні не люди взагалі не знаю як вас назвати

СЕ
Се европа

Я коли бої малий та Няньо убив ні ги пса тай туй им богу дяковати нич ми не хибить и у школи Ня били учитили розума учили бо не доходило а типир замычать дитвака та насильство над детьми у милицию денька няня заголосить кончена страна заото наркоманив повно нислухавуть старшину туй го маеш Европа люди Божи щи гитакое будут робити копольци

SS
snajoma simja

Pochemy tak pisete? Vcera rebenok nasjolsa.

М
Мукачево

Вчора мати тривогу за дочку підняла, яка спочатку в подружки ночувала, потім невідомо де, а потім зв'язок зник.Встигла підняти шум,поліція приїхати і та об'явилася.Присікати таких дітей, учити розуму, а не пак всі співають що поліція нич не робить.А скільки часу витрачаються на пошуки дітей, які просто гуляють.

1
123

та ви забембали!!!!. робить дітвак на вулканізації Берегівська обїзна коло Графського двору

Л
Леон

Доки наша соцслужба буде закривати очі на ситуації у прийомних сімях, жити діти і будуть тікати. Минулий місяць хлопець якого шукали Луца Славік, теж з прийомної сімї, і що ми маємо, дитину відправили у Батьово, а прийомі батьки, напевно, візмуть собі іншу дитину, послушну. Ну бо гроші ж не хочуть втрачати!!! Ну не тікають діти від доброго життя! Діти для них БІЗНЕС. А всім байдуже, на жаль.

Б
Бродяга

Прийде и типир не журиться

Читайте також