У Мукачеві шукають офіціанта та бармена до нового закладу

6
12

До нового закладу "CAVA", який нещодавно відкрився у Мукачеві на вулиці Миру, 27, потрібні працівники, які готові вчитися та відповідально працювати.

– Запрошуємо на роботу офіціанта та бариста на повну зайнятість. Шукаємо відповідальних, енергійних, креативних та відкритих людей, які хочуть працювати та навчатись разом з нами. Ми створюємо нову, дружню та креативну команду, яка буде виготовляти якісну продукцію, щоб дивувати наших відвідувачів, – кажуть у закладі.

Контактний телефон: 050 999 99 24.

Більше якісних вакансій ви можете знайти в тижневих або місячних добірках на сайті Varosh.

Коментарі

П
правда

на свій бізнес проводять чуть лі не відкриті конкурси і вибирають кращих, бо то їх гроші, а на вчителів, медиків, конкурса не має, бо то ничиє, дав гроші або звязки і ти на посаді калічиш судьби людям і тому медленно і уверенно ідемо до дна і тут не має вини ні президента, ні премєра, ні міністрів. Провести незалежну і відкриту атестацію в школах, садиках, лікарнях (чи не половина там "ліваки", які відбувають номер) зробити професіоналам невелику доплату з мерії (а не лим розпилювати людські кошти на всяку чуж) і ко хоче най працює, а то вся талановита молодь виїжджає за кордон чи йде в торгівлю. Печально і це все залежить на 100 відсотків лим від мера і його команди.

КC
кафе-бар CoffeeIn

Запрошуєм на роботу бармена-офіціанта! Звертатись за адресою: м.Мукачево, вул.Я.Мудрого, 85(навпроти кооперативного коледжу)

Й
ЙОУШКО

А ДЛЯ ВАС РОБОТА ОФІЦІАНТА ТА БАРМЕНА НИЖЕ ВАШОГО ДОСТОИНСТВА .ТАКИМ БАРАНАМ ЯКІ ТУЙ НАПИСАЛИ СВОЇ КОМЕНТИ НЕ ТО ЩО В ЄВРОПУ А У АФРИКУ ДО ГАНИБАЛІВ!

ДB
До betonus

Файно заплатили от і розмістили:))

B
betonus

Ліпше шукайте нормальні робочі місця на підприємствах, організаціях (якщо вони є), а не кафешки рекламуйте. Та і взагалі це колонка новин, а не сервіс, де подаються об'яви.

5
55

главноє про кафе якоєсь написулькати

В
Василь

Ото робота.тарілки розносити та гроші лічити.

К
Коментаторам

То ви вкрай долбанулися...уже не розлічаєте рекламу від новини....

R
Romari0

Червоним виділіть...

А
Аньця

Це полюбому заклад з оточеня Балог! М-нет як все не перестають дивувати! Я вже не дивлюсь юморестичні програми! Я читаю Мукачево нет!!!!!!!!!

C
center

Это конечно очень важная новость, вы там наверное пиз.....лись я вижу не на шутку!!!

М
Мукачівець

Ви шо з людей смієтесЯ??? це шо новини???

Читайте також