У Мукачеві сім'ю обкрадав власний син

17
0

Нещодавно до Мукачівського міського відділу міліції звернувся житель Мукачева та повідомив, що з його автомобіля викрали акумулятор.

Здодія знайшли дуже швидко.  

Так, одразу ж після повідомлення про крадіжку на місце події  виїхала слідчо-оперативна група. У ході огляду автомобіля правоохоронці помітили, що капот не мав жодних зовнішніх пошкоджень. З цього оперативники карного розшуку  зробили висновок про те, що  крадіжку  міг  скоїти той, хто  добре знав,  де господарі ховають ключі від автомобіля.  

Отож, до кола підозрюваних одразу потрапив пасинок. Відносно нього наразі  триває досудове розслідування.

БІльше того. Як розповіла матір хлопця, вона сама була у відчаї і зізналась, що вони підозрюють свого  сина. Адже про "шкідливу" звичку хлопця, дізналась лише тоді як у них почали зникати цінні речі з помешкання. Це був уже не перший випадок.

І дійсно, у ході бесіди з правоохоронцями юнак зізнався, що вночі повертаючись з розваг,  задумав скоїти крадіжку акумулятора. Ключі від автомобіля в нього були, отож без зайвих зусиль хлопець відчинив транспортний засіб  і вибрав акумулятор.Вже  наступного дня він устиг продати його всього за сто гривень, тоді як реальна вартість акумуляторної батареї  1500 гривень. 

Міліціонерам пояснив: батьки давали йому мало кишенькових грошей, і їх не вистачало на його потреби.

Наразі по даному факту слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді арешту, або обмеженням волі на строк до п”яти років, або  позбавлення волі  на той самий строк, повідомляє Мукачівський МВ УМВС.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також