У Мукачеві спіймали наркомана з метамфетаміном

19
0

34-річний житель Ужгорода приїхав відпочити на Мукачівщину, а заодно вирішив поєднати корисне з приємним, прихопивши з собою наркотики.

 

Однак гість потрапив у поле зору працівників міліцейської служби боротьби з незаконним обігом наркотиків і був затриманий вечірньої пори біля розважального закладу в с.Карпати Мукачівського району. У кишені зимової куртки затриманого молодика «бнонівці» виявили та вилучили поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на синтетичний наркотик метамфетамін вагою близько три грами. Якщо експертиза підтвердить, що це саме він, то на чоловіка чекає кримінальна відповідальність. Згідно ч. 1 ст. 309 ККУ, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту караються штрафом від п’ятидесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років. Або арештом на строк до шести місяці, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
 
А в Рахові міліціонери спільно з працівниками громадського формування з охорони правопорядку «Крук» знешкодили наркопритон. Вечірньої пори вони навідалися в квартиру 24-річного жителя райцентру, де виявили використані шприци, маковиння та саму «ширку», а також приладдя для її приготування. Коло відвідувачів наркопритону тепер встановлюється, самого господаря квартири взято під варту. Порушено кримінальну справу за ч. 1 ст.309 ККУ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також