У Мукачеві спіймали псевдоволонтерів, які збирали кошти серед дороги (ФОТО)

12
10

Мукачівська поліція отримала виклик на вулицю Духновича вчора, близько 11-ї години ранку. Водії поскаржились, що двоє людей заважають проїзду на дорозі.

На місці полісмени побачили хлопця та дівчину, які на проїжджій частині збирали кошти у пластикові контейнери.

Згодом вони з'ясували, що  "волонтери" зі Львова, які назвались громадськими активістами благодійної організації та повідомили, що збирають кошти для хворих дітей.

При спілкуванні з полісменами вони не змогли назвати місце знаходження їх офісу та не повідомили, яким чином надалі перераховуються кошти.

Хлопця та дівчину відвели до Мукачівського відділу поліції для надання пояснень.

Коментарі

О
Олег

Це я подзвонив у поліцію. Так може зробити кожен. Сказав, що, по-перше, створюють аварійну ситуацію, а, по-друге, мені здалося, що це шахраї.

Д
Добрый

Все волонтёры - шахраи. 1. Самые честные - попрошайки, которые ходят по автобусам, сидят на перекрёстках, пристают на улицах. 2. Сборщики на постройку храма. А чё их вообще анализировать. У Астапа Бендера было " 400 сравнительно честных способа отъёма денег у населения" . Господа! " хопёр инвест - отличная компания"

Д1
до 111

ти майже з нової поліції, знаєш два знаки і то для показника добре або бабок ганяєш з ринку, але все так не буде, треба буде і злочини розкривати, бо люди довго терпіти не будуть сись безпредєл і нико за нич не відповідає

Д1
до 111

неправда що заяви немає, а дотримання громадського порядку? поліція має реагувати на найменші прояви небезпеці життя людей тощо.

1
111

Мукачівці і правді: Поліція могла хоч за ручку з ними ходити, але якщо нема заяви то вони нич зробити не зможуть...

П
правда

мукачівка права, уже дись два роки такі волонтериперіодично зявляються в місті (як правило, на світофорах) і никому до них немає діла, при тому, що є нові патрульні, дільничі, муніципальна поліція і другі служби. Лохують людей по повній і потом дійсно нужденним люди вже не мають змоги допомогти.

М
мукачівка

ці псевдоволонтери працюють на Духновича вже не перший рік !Що,поліція іх до тепер не бачила? Може в долі?

В
Водило

Хочеш допомогти.....То сам відправ кошти на рахунок в банку конкретного пораненого або близьким родичам загиблого. А просто так в купу давати, значить Аваков закупить знову рюкзаки за N тисяч грив.

В
Волонтер

Так якщо даже офіційно працюють на якусь організацію, то половина грошей які ім накидають в скриньку то їхнє

М
ммм

забити їх треба

Читайте також