У Мукачеві спіймали водія під дією наркотиків з позбавленим правом на керування авто (ФОТО)

18
9

Тепер чоловік сплатить штраф у розмірі 54 тисячі 400 гривень.

Близько 21-ї години, інспектори патрульної поліції зупинили авто Skoda за порушення ПДР.

Під час перевірки документів поліцейські виявили, що 30-річний чоловік позбавлений права керування Мукачівським міськрайонним судом від лютого 2021 року. Оскільки водій не виконав рішення суду, охоронці порядку викликали на місце події слідчих, яким передали справу.

Під час спілкування помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Огляд чоловік проходив у медичному закладі, висновок нарколога позитивний.

Патрульні склали адміністративні матеріали за ч.2 ст.130 (Керування у стані сп’яніння, вдруге за рік) та ч.4 ст.126 (Керування автомобілем особою, що позбавлена права керування) КУпАП. Загальна сума штрафу становить 54 400 гривень.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Мукачівець

А якби збив на смерть дитину судді Мукачівського міськрайонного суду ? Застава грошова була б призначена цьому чи іншому наркоману чи п'яниці за кермом ? Думай(те) !

Ц
Цирк

Куцин в розшуку був було спокійно випустили пса зразу почалась наркоманія!

Ж
Жінка

За грати...і надовго,про який штраф може бути мова...на зону і до праці. Ви подумали скільки біди може зробити така людина.

X
xxx

CЕKС 3нaкoмствa в вашем горoде. Одинокие и замужние, красивые и не очень - все они хотят секса, без денег и отношений. Все анонимно и конфиденциально ведь многие в отношениях, регистрируйся и трахайся ----- http://bit.do/su4ky

В
Ваня

Брехня нічого не виявлено

ДІ
До Івана 09.08.2021 08:14

Ти кемаку удкфіл знаєш шо та й як має бити відповідно до КПК? бику ти нагуляний, йди до школи вчитися а не пишеш дурное...

Е
Еврей

свинья

С
Сват

Уже звонить комусь абсосік обдолблений. Порішати хоче!

І
Іван

При чому тут слідчі, вони вже у нас виконують рішення суду? Дебілізм повний, професіоналізму 0

Читайте також