У Мукачеві спіймали водія, що пропонував ДАІшнику 50 гривень хабара (ФОТО)

15
5

Як повідомляють правоохоронці водій-порушник намагався відкупитись 50 гривнями.

Слідчо-оперативна група Мукачівського міськвідділу разом із працівниками відділу внутрішньої безпеки в Закарпатській області задокументували цей факт спроби підкупу працівника ДАІ.

Обідньої пори працівник УДАІ області зупинив на вул.Матросова в м.Мукачеві  автомобіль «ВАЗ-2109». Водій порушив вимоги дорожнього знаку 4.2 (рух праворуч) і за уникнення відповідальності - складання адміністративного протоколу,  пропонував і дав працівнику міліції  незаконну винагороду у сумі 50 гривень. Факт дачі грошей було задокументовано правоохоронцями,  а чоловіка притягнуто до адміністративної  відповідальності вже за іншою статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ДАІ нагадує учасникам дорожнього руху: за спробу уникнути відповідальності шляхом дачі хабара працівникові ДАІ доведеться відповідати за законом. Зокрема, за вчинення таких дій ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України (Давання хабара) передбачає штраф від 500 до 750 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (до 12750 грн.), або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією.

Шановні водії! Поважайте свою гідність, не провокуйте правоохоронців, адже кращий спосіб уникнути відповідальності – це бути законослухняним учасником дорожнього руху. Тільки спільними зусиллями працівників ДАІ та водіїв вдасться навести порядок на дорозі, забезпечити безпеку руху та відновити довіру до міліції, пише Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.

Коментарі

9%
99 % візьмуть щеі мало буде

так воно на жаль і є

0
007

Не читаючи цей бред-говорю ВАУ.Не буду спати від сміху.

Ч
Читач

Зупинив іномарку? Ні...зупинив жебрака на 9-ці. Той дав лише 50 грн, а наших ДАІШників такса 200 грн, то всі знають! Проведіть "експеримент", поруште правила, запишіть на відео і дайте хабар 200 грн, даю гарантію, в 50% випадків ДАІшник візьме гроші.

ЦУ
Цирк уехал.

Клоуны остались.

МД
Мало дав

123

Читайте також