У Мукачеві спортом займаються усією сім'єю (ФОТО)

11
0

Фізична культура є складовою частиною культури нашого суспільства, яка cприяє збереженню здоров’я та розвитку фізичних якостей людей. Підтвердженням цього стало проведення 31 січня 2010 року в Мукачівському навчально-виховному комплексі «Гармонія» фізкультурно-розважального свята «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Його мета –  організувати здорове дозвілля учнів та членів їх родин, пропагувати та популяризувати фізичну культуру та спорт, здоровий спосіб життя.

У змаганнях брали участь батьки та діти 5-6  класів. Завдяки директору НВК «Гармонія» Я.Ф.Жигану свято вдалося на славу! Допомогу в організації та проведенні конкурсів та естафет надав заступник директора з навчально – виховної роботи Т.В.Хомин. Керували учасниками на майданчику вчителі фізичної культури Б.Б.Петушинський та В.Г.Турянчик. Веселі естафети проходили під музичний супровід, який забезпечив Ковбас Н.Д.

Слід зазначити, що в залі  панувала атмосфера взаємоповаги та взаємодопомоги.    Приємно, що на святі були і люди похилого віку, які прийшли  вболівати за своїх онуків.

За рішенням журі: І місце зайняла збірна команда 5-Б класу,  ІІ місце –  команди 6-А  та  6-Б класів,  ІІІ місце -  команда 5-А класу.

Найбільш активними були батьки Товт Володимир, Богдан Фелікс, Геращенкова  Емілія.

Директор НВК «Гармонія» Жиган Я.Ф. та заступник директора з навчально-виховної роботи Ковбас Н.С.  подякували учасникам за участь у святі і нагородили їх почесними грамотами.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також