У Мукачеві стартував чемпіонат України з пауерліфтингу (ФОТО)

23
13

Сьогодні, 28 вересня, в глядацькому залі Обласного державного російського драматичного театру відбулось уррочисте відкриття чемпіонату України з пауерліфтингу (жим лежачи).

Як вже повідомляло Мукачево.net, змагання стартували ще  з 9.00 ранку, але офіційне відкриття чемпіонату  пройшло о 12.30 годині. 

На урочистостях були й поважні гості, серед яких мукачівський міський голова Золтан Ленд'єл, основний спонсор змагань - Сергій Саміляк, президент Федерація пауерліфтингу України Базаєв Сіражутдін Гаджірамазанович та президент Федерація пауерліфтингу Мукачева Іван Дрогобецький.

Урочисте відкриття стартувало з вітань гостів, де спонсор "силових" змагань Сергій Саміляк пообіцяв переможцю специфічний подарунок - найсучасніший телефон Apple iPhone 5S, а міський голова Мукачева - побажав справедливості суддям та наснаги спортсменам.

Опісля, традиційно пролунав державний гімн, після чого президент ФПУ Базаєв Сіражутдін вручив дипломи Міністерства молоді та спорту України меру Мукачева та спонсору змагань.

У змаганннях з жиму лежачи беруть участь представники практично з усієї України: Тернопіль, Суми, Дніпропетровськ, Луганськ, Івано-Франківськ та ін. 

Мукачево.net      

Коментарі

ДА
До Атлант

Да без екиперовки.

A
atlant

Чемпіонат був без екіпи?

Ф
ФФФФФ

пишуть що спонсори нагородили призами всіх переможців, так? а це не правда.

ВД
Ваня До ххх

Ти, я так розумію, чимось обіжена людина. Сергій Саміляк дуже хороша людина. Багато допомагає дитячим будинкам, церквам, спорту і.т.д. А ти (ххх) сидиш дома коло компютера і пробуєш навязувати свою думку другим. Доречі С.Саміляк взяв під свою опіку футбольну команду Давидково, заохочує молодь до спорту, а чому ти це не зробив,- правильно тобі це не треба, тобі краще критикувати других, бо ти сам просто НУЛЬОВИЙ у цьому житті, і тебе це бісить, ти просто завідуєш.Я думаю ти сам прочитавши цей коментар погодишся зімною. А може ти особисто близько знайомий із Сергієм, здороваєся з ним, а тут ти пишеш таке бо маєш на нього якусь обіду, а в очі боїшся сказати, ти не бійся, будь мужиком, підійди скажи в очі ,а не через інтернет...

К
к

Якби не Саміляк то не було б такого престижу змагань та цінних призів, нічого поганого він не зробив на мою думку, а підтримує спорт в закарпатті! а так реагувати на його "фейс" може тільки неврівноважена людина якась ) ххх

ЗП
Закарпатський пауерліфтинг

Закарпатські пауерліфтери здобули на чемпіонаті 6 медалей. Чемпіонами стали Єлізавета Бан, Олександр Шляхта (обидва з Ужгорода), Євген Захаров з Мукачева, віце-чемпіонами - Євген Іванчов з Сваляви, Іван Дрогобецький, Євген Жеребак (обидва з Мукачева). Головний приз від спонсора виборов Валентин Сітало з Сумської обл., який підняв найважчу штангу - 237,5 кг. Закарпатська область посіла перше командне місце.

И
Иван

ХХХ, тебя что жаба давит??? И ты развесь свой фейс по городу, если заслуживаешь! Я бы хотел видеть, чтобы ты проспонсировал хоть одни соревнования, тогда и про тебя напишут. Самиляк уже третий год спонсирует соревнования по паулифтингу и победители, благодаря нему, получают ценные призы!

ЗП
Закарпатський пауерліфтинг

Щоб провести змагання чемпіонату України на високому рівні, без спонсорської допомоги не обійтись. І прекрасно, що є такі меценати, як Сергій Саміляк, котрий безкористно допомагає спортсменам і крім цього чемпіонату вже декілька років сприяє проведенню чемпіонатів області у Мукачеві.

Ф
федор

Для ххх А ты кто сам будешь???? С какого колхоза?Где тошнишь?Чем силен?А может просто дрочишь......

А
антикиллер

клоуны в спорт деньги не вкладывают а сидят дома и онанируют перед монитором.3 х -это позывной фалосса.Если бы в Мукачево было бы по больше таких как Самиляк С.В. было бы по меньше таких как ххх....

Х
Ххх

Достав уже тот клоун Самиляк де не глянь всюду його фейс разом з шнирями,колхозник понти колотить по всьому городу,вже тошнить от його рожи весь город!!!!!

БГ
баба Галя

уже 22.50 уже могли розмістити і фото тих хто переміг а не тільки мера

БГ
баба Галя

уже 22.50 уже могли розмістити і фото тих хто переміг а не тільки мера

Читайте також