У Мукачеві стартував забіг Half Marathon (ФОТО, ВІДЕО)

2
12

Бігуни різних вікових груп з Мукачева і не тільки розпочали свої забіги.

Цьогорічний Mukachevo Half Marathon обіцяє насичену програму і незабутні враження - туристичні та гастрономічні. На учасників чекає екскурсія містом, піца-паті в замку Паланок та чимало цікавих розваг. А ще, - круті подарунки! Загальний призовий фонд складає аж 69 000 гривень! Тож чому варто неодмінно потрапити на Mukachevo Half Marathon розповів організатор заходу - Олександр Бідзіля !

Деталі очікуйте згодом. Фотографії Максима Адаменка.

Нагадаємо, що Mukachevo.net публікувало інтерв’ю з організатором півмарафону.

Коментарі

Т
Три

Вали у берлін шо туй робиш

Т
Трй

Хто такий великий спортсмен най іде на стадіон бігати доки му з рота гіно флексовсьокоє ни полізе а не город перекривати із за кучки недоразвитих

П
Правда

Тупі порости, вам до цивілізації - як до космосу. У Берліні два тижні тому марафон бігло 50 тисяч чоловік, всіх попередили про перекриття вулиць, ніхто не обурювався.

Б
Бро

100 не митих бігають, 101 їх сокотить а на людей забити, най стоять у пробках . Нормальна акція у Мукачеві. Просто супер.Каждий динь би таку акцію !!! Увіділибосьте пак акцію шоферів

М
Мукачівець

Увидеме чи раз удержиш !!!!

М
Мукачівець

До rem Ідися завісь !

R
rem

До Володі: ти турку по-більше пішки ходи, бо вже за сигаретами в сусідній ларьок на авто їздите, замість того, щоб гузицю свою підняти і трохи порухатись. А раз на рік такий івент можна витримати - нехай діти ваші бачать, що крім наркоти і алкоголю в житті можна і іншим - кориснішим для здоровя, зайнятись.

П
Правда

Підтверджую слова rem: в Німеччині марафон рівня Мукачева вимагає 30-40 Євро реєстраційного внеску. Це не 800-1000 грн. Але ж зарплати в німців в 15-20 разів вищі, ніж в Україні. Тому до 100 грн - це реальна плата в Україні за участь у півмаратоні.

М
Мукачівець

До адміністратора Чого коменти удаляєш ? Удали себе із редакції, одноклеточний ти !!!!

В
Володя

по лісам і полям най бігають, бо цілий город в пробках стоїть, нероби!

R
rem

А так, якщо взяти до уваги ще доїзд, можливе харчування бігуна - то простому аматору поїздка на напівмарафон вильється у 600-700 грн витрат. За 5 півмарафонів на рік людині треба викинути на вітер 3000-3500 грн. Навпаки, тим хто займається регулярно спортом - ще треба доплачувати, бо середньостатистично цей контингент в майбутньому зекномить країні десятки млрд видатків в медичній сфері. Помірна плата для бігунів-аматорів значно зробила б забіг набагато масовішим - це сприяло б популяризації бігу.

R
rem

Тим хто хоче просто пробігти півмарафон, але письмово відмовляється у можливому розподілі призового фонду, а таких більшість - могли б навантажити реєстраційним внеском не в 450 грн, а хоча б до 50-70 грн - більше витрат людина і так не зумовить організаторам .

Читайте також