У Мукачеві створили власний гімн Євро-2012 (АУДІО)

15
7

Молоді музиканти Сергій Паллаг та Віталій Попович у дуеті записали запальну футбольну мелодію в екстремальних домашніх умовах.

"Це - незаплановане дітище нашої творчості, адже з Віталієм Поповичем вже не в перше маємо співпрацю. Ідея написання виникла несподівано, почувши на радіо Хіт Фм про те , що оголошується конкурс на написання кращого народного гімну до Чемпіонату Євро 2012, я зразу почав прокручувати в голові, хто б міг це реалізувати", - розповів Мукачево.net Сергій Паллаг.

За словами музиканта, вибір автора тексту пісні був передбачуваним, адже Віталій Попович має неабиякий досвід у цьому: "Вокальну частину, звичайно, я взяв на себе, ну і музичну, як виявилось вкінці, також, адже з самого початку нас було троє та музичне бачення композиції дещо відрізнялось, що і стало каменем спотикання. Коли до кінця терміну подачі заявок залишалось 2 дні, ми галопом побігли на зелений ринок, щоб набрати картонних коробок з-під яєць і хоч якось заглушити кімнату у моїй квартирі, де власне на примітивне обладнання була і записана ця композиція".

Коментарі

Ч
Читач

Ще б трохи динаміки додати і буде СУПЕР ГУД!!! Молодці ;)

В
вуйко

Молодці хлопці.Хлопці молодці.ТНМК заздрить.

С
Света

Молодці хлопці 5+

DJ Юрко

До кінйя ЄВРО-2012, якщо з світилом оранжування і обробки Піровим обробите цю композицію, то це буде справжній мукачівський ХІТ!

G
Graphy

приспів навіть дуже :) інше куплети, але те що ви читаєте не дуже :S а взагалі давайте її не радіо. хай наші слухають а ще можна потужнішу *оранжеровку* все-таки молодці)

ПЄ
Пасічник Євгеній Ігорович

Класний))))

Ч
читач

сподобалося)

Читайте також