У Мукачеві та районі часткова мобілізація проходить згідно плану (ДОКУМЕНТ)

8
1

Керівництво міста та командування військового комісаріату наполегливо просить та попереджає всіх, хто отримав персональну повістку, з'явитися згідно запропонованої дати та місця.

За попередньою інформацією та згідно Директиви Генштабу ЗСУ, Мукачівщина повинна мобілізувати близько 500 бійців для докомплектування 128 - ї окремої механізованої бригади. Поки - що, розпорядження про її відправку для виконання бойових завдань на Сході - не має.

"Всім генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, мешкаючим постійно на території м.Мукачево та Мукачівського району, які мають мобілізаційне розпорядження або при отриманні персональної повістки військового комісаріату, з'явитись  в строк на пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях або персональних повістках", - йдеться у наказі мукачівського військового комісара, підполковника Олександра Мошковського.

"Громадяни України, які не з'явились при мобілізації в указані строки і пункти...несуть відповідальність згідно Закону", - додається в наказі. 

Мукачево.net

Коментарі

Я
Я

мобилизация на основании чего обьявленна ?

Читайте також