У Мукачеві та районі розшукують бійців на вибори

11
18

Про це повідомили Мукачево.net відразу кілька читачів сайту, до яких особисто та їхніх знайомих зверталися з відповідною пропозицією про роботу.

За їхніми словами, останні кілька днів невідомі гінці розшукують серед молодих хлопців Мукачева та району охочих попрацювати у неділю, 3 березня на виборах. Інформація про рекрутинг надійшла до Мукачево.net у тому числі з прилеглих сіл – Залужжя, Верхній Коропець.

Пропонують від 300 до 500 гривень. Головна вимога – атлетична зовнішність та готовність до силових сценаріїв.

В окремих випадках гінці не приховують, що роботу пропонують від імені провладного кандидата по округу №5 з центром у Мукачеві. Схоже, влада у передчутті програшу готує силовий сценарій.

Нагадаємо, що по цьому округу Партія регіонів висунула Івана Чубирка – лідера закарпатського осередку «Українського вибора» Віктора Медведчука. Той, до слова, був активним учасником безладу та погромів на виборах мера Мукачева 2004 року.

Коментарі

БМ
Боря Моисеев

Дааа успааакойтесь вы все! Этаааа я их ищу!

І
істинна

У 2004 р. безпредельнічав Чалий і К, хоч і Чубірко не сятий, але потом Балога забрав Чалого до себе на службу, зараз від ЄЦу Володя депутат, а Балога опять начинає кричати, що щось готується. Та треба було навести з своїм Ющенком елементарний порядок у ті роки, а не капусту гребсти лопатами, тоді би зараз було по іншому.

О
Олександр

Я вважаю що тепер вже не має різниці хто, де і коли стояв. Це простий люд прекрасно усвідомлює і пам'ятає. Суть в тому шановні добродії, що нічого Вам обливати Балогу брудом, писати про те що вам "брудні статті" не подобаються... Це стосується тих, хто там за гроші сидить і відписує на ці всі статті (виборець і йому подібні) Перед тим як займатись "відбиванням", то згадайте свої погрішності... Тому що доказів стосовно 2004-го повний інтернет.

О
Олексій

Fredy Помаранчеві депутати точно з битам у 2004 не ходили і виборчі урни не розбивали. То ви щось переплутали чи забули. А ось хлопці специфічної зовнішньої якраз цим і займалися і Чубирко тоді якраз був на їх боці то все Мукачево знає

Р
Рапс

Ну що за ідіотські статті. Швардаку машину регіонали спалили, бойовиків збирають регіонали. Ви писали що і Андрія Балогу знімуть з виборів регіонали. І будуть брудом його обливати. Де воно все?

F
Fredy

Олександр, не знаю, хто Вас там так у 2004 р. образив, що Ви так сильно на Чубирка заїлися, але безпредельнічав якраз десант помаранчевих депутатів. І повірте мені, я то все не в телевізорі бачив. А закидування такого роду "сенсацій" - коронна схема еуроінтегратора балоги. А потім по накатаній...(комісіями встановлена перемога а.в.балоги, але "злочинна" влада вкрала перемогу)

О
Олександр

Завидівська логіка кажете? А де проживає провладний??? Не в Завидові часом? Фреді, а у 2004 - му яка логіка була??? З зброєю громити дільницю в центрі міста... А, ну да, тоді то ж ще була підгорянська логіка (районовська закалка). Брєд несете повний!!! Факти? Та підіть по районах у молоді спитайте. У їх опонентів далеко не той позорний рівень аби тепер ходити і шукати хто би написав заяву у нашу "справедливу" провладну міліцію!!!!

П
патріот

На виборчому округу №36 я пропоную людям взагалі не йти на вибори, для чого????? Кого вибирати? Тих самих що і сидять уже більше 20 років, і розвалюють далі наше Закарпаття, і набивають собі кармани. Доки не буде серед кандидатів нових, незаполітизованих людей, а такі є, і багато, тільки їм не дають добитися до влади, доти я ніколи не піду на вибори, і буду агітувати людей у свому округу №36, після 3 березня побачимо явку на №36 окрузі.

F
Fredy

А автор не перживає, що колись за такі "сенсації" прийдеться відповідати в суді? Згідно завидівської логіки, думаю, що знову готуються провокації від балоганів, а-ля 2004 р.

В
Виборець

І ці Ваші "брудні" статті, говорять тільки про Вашу невпевненість у перемозі.

В
Виборець

Чорний піар! Сайт Ваш, з кожним днем стає все більш не обєктивним! Ваші заказні статті не роблять Вам рейтингу!

3
333

А можна конкретику? Де факти? Де заява-заяви в міліцію? Чи просто "кинули кістку", а ви гризітся. Ось тут і треба КРИМІНАЛЬНУ відповідальність за наклеп. У нас, як? Хто, що хоче і про кого хоче може ляпнути, облити брудом і тихо в закутку в мазохистському єкстазі кайфувати. Я не заперечую, що такого не могло бути, може і могло, але ШАНОВНИЙ АДМІН ДЕ ФАКТИ????

А
Антал

Петре твій коментар не коштує і тих 50 копійок що тобі дали у штабі білоголубих

П
Петро

Думаю що все на 100 відсотків брехня і зараз цієі статті однозначний. Цікаво коли видаляють цей коментар?

Ф
файт

хаха, тепер замість депутатів різних рівнів будуть журналісти різних районних видань:))) які полюбляють носити шкіряні куртки і спортивки адідас. цікаво буде однако на цих тугодумів подивитись!

С
Сашко

Бред полный!

V
VoVa

В окремих випадках гінці не приховують, що роботу пропонують від імені провладного кандидата

І
Історик

Як історик можу нагадати у 2004 році це вже було і тоді на чолі тих бригад був якраз нинішній кандидат Чубирко. Бачу історія повторюється

Читайте також