У Мукачеві цілодобово можна отримати консультацію лікаря по телефону

82
4

У зв`язку з проведенням карантинних заходів всі амбулаторно-поліклінічні заклади у місті працюють дистанційно.

Як зазначає Мукачівська міська рада, у місті цілодобово працює call-центр за номером 0800 503 118, за яким можна отримати консультацію лікаря

"Прохання всім без потреби не виходити з дому, не відвідувати медичні заклади.

Необхідні рецепти, довідки можна отримати телефоном або в електронному вигляді. Для отримання препаратів інсуліну, онкопрепаратів( хіміотерапія, гормонотерапія) звертайтесь безпосередньо в “ Соціальну аптеку”( м. Мукачево, вул. Грушевського Михайла,29)", - йдеться у повідомленні.

Якщо залишилися невирішені питання вузькопрофільних спеціалістів, телефонуйте з 9:00 по 18:00 в робочі дні:

лікар-ендокринолог Серденко Елеонора Олександрівна- 0507290163

лікар-онколог Юрченко Лариса Василівна -0505900720

лікар-онколог Ігнатішак Йосип Васильович — 0954679413

завідуючий жіночої консультації Решетар Вячеслав Омелянович- 0509502690

лікар-гінеколог- Голуб Олег Германович- 0506118912

Стосовно усіх питань, які стосуються нашої сфери просимо телефонувати своєму сімейному лікарю або в колл-центр нашого закладу. Лікар, після розмови з пацієнтом по телефону буде приймати рішення стосовно подальшої тактики лікування, чи запрошувати Вас на амбулаторію, чи йти до Вас до дому, чи консультувати телефоном.

Всі рецепти будуть виписуватися в телефонному режимі.

Коментарі

Р
Русин

kira- ти мацкалю задовбав саоїми шарлатапськими пропозиціями у нас прополіса повно і хто як хоче так його туй хоснує,збризни з сього сайту.

K
kira

Как защитится от КОРОНАВИРУСА? Все мы знаем что в зоне риска старики и дети, все потому что у них слабый иммунитет. Но теперь можно быстро подстегнуть иммунитет, способ реально проверенный на своих детях, а вычитала о нем здесь ----- http://bit.do/medblog

Д
Доктор

Вася, верхній одяг обробити паровою праскою, так само і весь одяг. Банкноти прокварцувати, або на карантин на 2 тижні( це не жарт).Вірус боіться спирту,тому все, що можна, протерти спиртом 96 град. А все інше радили правильно.

В
Вася

Ага проконсольтують... я звонив питав як можна краще обробити верхній одях речі банкноти якими ми часто користуємося.. а мені сказали.."пийте багато рідити мийте часто руки не контактуйте з хворими людьми...." я повторив питання і відповідь аналогічна ... супер підтримка..

Читайте також