У Мукачеві урочисто відкрили оновлений "Ощадбанк" (ФОТО)

26
62

Сьогодні відбулося урочисте відкриття оновленого Мукачівського відділення АТ «Ощадбанку». Участь в заході взяв перший заступник Мукачівського міського голови Ростислав Федів, начальник обласного управління АТ «Ощадбанк» Сергій Калій, депутат Мукачівської міськради Роберт Іванчо.

Це перше оновлене відділення державного банку Мукачеві. Наступного року в області планують відкрити 15 нових відділень, повідомляє Мукачівська міська рада.

Ростислав Федів зазначив, що такі зміни насамперед сприяють і у зміні відношенні до клієнтів. « Приємно, що державний банк модернізує свої приміщення і сервіси. Це наближає і наше місто до європейських стандартів. Це створює конкуренцію і банківському середовищі», - вважає посадовець.

Ростислав Федів також зазначив, що міська влада спільно з державним банком планує реалізувати ще один потужній проект – впровадження картки мукачівця. Це дозволить мешканцям міста отримувати пільги в соціальних аптеках, оформлювати соцрахунок для нарахування пенсій і дотацій, сплачувати послуги ЖКГ, отримувати знижки в магазинах міста.

Сергій Калій повідомив, що вже наступного року у планах банку оновити відділення і у мікрорайоні Росвигово. «Ми прагнемо надавати нашим клієнтам послуги європейських стандартів. І звісно ж прагнемо орієнтувати людей на електронні сервіси», - констатує банкір.

 

Коментарі

P
privat_member

А я би залишив старий інтер'єр в Ощадбанку, там такі прикольні касові аппарати стояли, іще совкові. Віконця для відвідувачів на потрібному рівні - завжди треба файно голову нахилити і мало зогнути спинку. У Львові є стародавня аптека з 18-го століття, мош би і туй лишити для історії.....

З
Знаток

Радуйтеся що з ощада на одному місці не вилітаете, бо за ту зарплату яку платять касирам ви маете не з платежами виходити на х....

ЗВ
за віталіка

Віталік красаучег,зачьотний тролляка

Ц
цымбор

Ага, і я це чув, що одна касирка свою почку продала оби купити собі на роботу папіря і скрепок.....

1
111

А виявляється в Ощаді передові технології-у віконці "Прийом і видача платежів" ще й консультують.Я так розумію, що тепер платежі приймаються до 15:00, потім годину консультують і у 16:00 закриваються.Бо не завжди те, що написано на табличці "режим роботи" в Ощодбанку відповідає дійсності.Мало того, що самі працівники "не айс", так і ще гаряча лінія не для того, щоб усувати недоліки у роботі банку.Мабуть вислів "клієнт завжди правий" працівникам Ощаду невідомий.Тому і якість обслуговування така,бо думають не про зручність для клієнтів, а про себе.Тим більше, що державним коштом це, мабуть, робити зручніше.

1
111

Шановний До 111! Думаю, Ви не гірше за мене знаєте, що основні клієнти Ощадбанку - це люди, які не вміють користуватися інтернетом, картками і цілодобовими зонами самообслуговування.Ті, хто вміють, давно є клієнтами банку, що згадувався в коментарях трохи раніше.І це правда, що Ощадбанку до того банку - як пішком до Місяця.Так що зустрінемося точно не в Ощадбанку. Може я б і не коментувала цю тему, тільки недавно була можливість оцінити якість обслуговування в Ощаді.Виявляється в 17:00 отримати переказ вже не можна,бо "програма закрита".На гарячій лінії сказали, що хоча на їх сайті години роботи конкретно цього відділення- до 19:00, але можливо воно працює до 18:00 і на питання, чому тоді із 17 год.клієнти не обслуговуються - була відповідь -"програма працює до 17год., а потім вони клієнтів тільки консультують".99,9% людей заходять до банку щось заплатити, або отримати кошти, а не консультуватися.

1
13

всю правду пише ЗОРРО. в берегові зайдеш в центральний ощадбанк заплатити ком.платежі-не приймають-немає бумаги,зайдеш у філію-немає бумаги,клея,канц.товарів,у другу філію-немає звязку.тим працівникам які там залишилися треба ставити пямятники, а вони хваляться що відкрили нове відділення "відмили гроші собі у карман"

В
Віталій

Ростислав Євгенович виглядаєте молодо впевнено і по діловому ! Так тримати !

З
Зупур

Шо ви ся за Ощадний імили, туй Пітьовка Балогу кинув, а ви туй сидите......

0
01

точно, а я думаю звідки я його знаю. Точно, Мукачівським Укрсоцбанком керував. Толковий. Правда, я його в Укрсоцбанку виділа ще...кучерявим )

Ц
Цімбор

А Калій - молоток, має чертяка хватку....ще тот. В 2002 році обслуговувася у нього в Уксоці. Там тоже, з будара конфетку зробив.

ДЗ
до ЗОРРО

Мав відношення до банківського бізнесу.Файно у ощадників получилося. Таких відділень на область треба би хоть 50 ! ТАКЕ відділення в любому місті, це лише плюс, як місту так і його клієнтам та його працівникам. А ти якась....трошки нерозумна)))) З наступаючим тебе святами.

ДЗ
до зорро

?

З
ЗОРРО

шкода людей яких ви розводите і не говорите їм правду

З
ЗОРРО

я спокійна, то вам правда очі коле

З
ЗОРРО

я там не працювала, а що змінилось? відкати на МОЮ картку ставлять???

ДЗ
до зорро

З того моменту, як тебе звільнили в Ощаді багато що змінилося. Тому зберігай спокій, бо все буде добре.

З
ЗОРРО

мабуть і на резину знайшли кошти після аварії інкасаторів )))

З
ЗОРРО

ПИшний літає у Польшу за зарплату )) а його колеги свою дають на канц товари, обслужити йому клієнтів

Д
Друг

Хороша моя, все буде. У Приват десятиліттями інвестували кошти, а з Ощада тягнули. Радий, що ситуація змінюється. Та й скільки там до того Лоднона)))).....

З
ЗОРРО

Друг зайди у будь яке їхнє відділення і запитай касирок скільки власних коштів витратили на канц товари шоб обслужити клієнтів

З
ЗОРРО

Ощаду до привату як до Лондона пішки

Д
Друг

Але ПРИВАТ біситься)))))Мало яка тема зібрала стільки тролів....Ощадбанк, так тримати !

З
ЗОРРО

а коли не працює то звертайтесь до керівників вони вам відразу допоможуть, якщо не сховаються

З
ЗОРРО

ага, коли особливо там працює тоді 111 отримаєте

Д1
До 111

Шановний 111, у відділенні працює цілодобова зона самообслуговування, де Ви зможете в будь-який час (24 години на добу, 7 днів на тиждень) отримати кошти, здійснити будь-які платежі, поповнити картку і т.д. До зустрічі в Ощадбанку!

Б
Бачі

ЗОРРО, ти десь відів што я тобі казав платити через Ощадбанк? Чоловіче, плати де тобі ліпше, не роби очередь в Ощадбанкови - мені буде ліпше.

З
ЗОРРО

111 вони про людей ніколи і не думали, лиш про себе

1
111

Побілили, меблі купили, але про людей не подумали.Раніше працювали з 7 до 19 год.А зараз з 9 до 17:00.І коли людям відвідувати той банк.В робочий час?

З
ЗОРРО

Бачі ТЕРМІНАЛ ВИСНЕ ПО ПІВ ДНЯ, БАНКОМАТИ ДОПОТОПНІ, КАСИРКИ НЕ ВЗМОЗІ ПРОВЕСТИ ПЛАТЕЖІ БО У НИХ ТАКИЙ ТАМ ЗВЯЗОК, КОМПИ ТАМ СУПЕРОВІ У НИХ (((

П
паланок

А що Робіко вже тоже зам. мера? Чи він скоро буде льодовий дворец в Росвигові відкривати і прийшов побзирати. І сміх і гріх.

З
ЗОРРО

Бачі ПЛАТИТИ МОЖНА, НО НЕ ЧЕРЕЗ ОШАДБАНК

Б
Бачі

Васькови і йому подібним... Ви жиєте у 21 вікови. Не будьте болванами. є інтернет, термінал, банкомат - мош хоть де заплатити. Вшитку фігню писати ти в інтернеті можеш, а за газ заплатити не можеш. Ти ковдуш?

Ш
Шоні

Ваську, аби у чергах не стояти плати через Інтернет, чи термінал.....Я у черзі останній раз стояв років 7 тому)))

К
Краянин

Дуже гарно вийшло.Радію, коли в рідному місті зявляються нові гані будівлі. На будинок фіцерів тепер любо глянути, це приміщення Ощадбанку, теж ще недавно якесь замизгане було а тепер - світле, просторе, нове, з гарними великими вітринами. Щось робиться - і це дуже добре. Так часи важкі в країні і дуже добре що хтось щось робить....не ниє, не варчить. Молодці хлопці, що зробили добру справу.

В
Васько

Упаковку помінли - вміст ні. Як були черги - так і лишаться, як відносились до людей, як до БИДЛА - так і далі відносяться.

З
ЗОРРО

ПОБІЛИЛИ КОНЮШНЮ

З
ЗОРРО

Бачі яке нове відділення???? обгортку? то нове відділення??? КОНЮШНЯ БУЛА ТАК І ЛИШИЛАСЯ КОНЮШНЯ, ПОМІНЯЛИ ОБГОРТКУ І ВСЕ

ИЛ
Иван Лопата

Все очень хорошо что меняется на что то новое прекрасное.Только не меняется одно...культура обслуживания клиентов.Хамство...постоянные очереди.Хотьба на кавиль в рабочее время

Б
Бачі

Йсе лем у нас такоє годно бути. Зробили для челяді новоє відділення, а їм і так не добре. У конюшні добре було? Ви што коні?

З
ЗОРРО

Чорний тюльпан не працювала і не збираюсь там працювати

С
сбу

іванчо чо там гроші з льодового палацу де він був директором і так і не побудував тримає

Н
Наташа

Всьо просто супер) набагато краще нiж було.

М
Мила

Одного ТАКОГО отделения на весь город, явно мало. Конечно надо открывать хотя бы ещё в Росвигове и Черемушках. Да вот тогда было б гораздо удобней.А так, вообщем неплохо. Уж не сравнить с той конюшней, которая была раньше....

1
123

Утром проходила мимо - зашла. Действительно непривычно-непривычно видеть таким нарядным Ощадкассу. Мне понравилось. Даже персонал улыбается.

ЧТ
Чорний тюльпан

ЗОРРО - точно з Привата. Спалилася))))

З
ЗОРРО

у них тепер фішка, МОЯ КАРТКА - обдираловка людей

З
ЗОРРО

Аклоголя красавчик

А
Аклоголя

Питань нема, виглядить гарно, і цивілізовано. АЛЕ! це державний банк, він існує за наші податки, свинське відношення до черг це не змінило, якщо ви добродії знаєте що у вас черги на оплату комуналки, то будьте добрі, відкрийте не 4 каси а 16 касс, майте повагу до людей, які дають вам тепле робоче місце оплачуючи податки на ваше існування, ви зажирілися товариші, ви видаєте кредити під мікровідсотки "своїм" установам, фірмама, списуєте їм заборгованості а з людей дерете 3 шкури, це антинародний режим...

З
ЗОРРО

дівчина))

З
ЗОРРО

не робить у ПРиватбанку

ЧТ
Чорний тюльпан

ЗОРРО бурчить бо у Приватбанку робить)))) Жаба хлопця душить!

О
Оросвиг

ЗОРРО- друже, не бурчи, ще два місяці тому був будар бударом, а тепер файно у них получилося.

З
ЗОРРО

обгортку зробили, а всередині обгортки ,,,,, як завжди!

З
ЗОРРО

а шо доброє зробили?бабки списали? а там у них нічого не працює і ніколи працювати не буде

ВВ
вуйко Василь

на карман не на карман, або шось путньоє зробили. Гірше коли втихаря стибрять і нікому от того нич доброго.

З
ЗОРРО

читач, на компи бабла нема )))

З
ЗОРРО

головне офіційно

Ч
читач

Головне, щоб швидко обслуговували людей, маю на увазі тих, котрі приходять сплатити комунальні послуги, бо щоб заплатити за газ,електрику, воду,жек, телефон касир витрачав 15 хвилин часу на одну людину, кажуть із-за допотопних комп"ютерів, що знаходяться в ощадбанку.

0
007

А мені любиться. бо то староє вже дуже зашмарканоє било.

Г
Гаврик

а шуму на цілий центр вариша наробили)))

М
Мартин

Симпатично. Якось на Ощадбанк і несхоже.....Файно!

Читайте також