У Мукачеві в КВН грали школярі (ФОТО)

2
9

Найбільше жартували про школу, батьків, побут та Мукачево.net.

У четвер, 9 лютого та п’ятницю, 10 лютого в міському будинку культури відбулася першість міста серед веселих та кмітливих школярів Мукачева.

Вчора змагалися школи міста №7, 13, 16, 11, 4, 5 та ліцей. Серед журі були помічені Віктор Янцо з гурту «Рокаш», Вікторія Росул з телеканалу «М-студіо». Окремо вітав учасників і міський голова Золтан Ленд’єл.

Перше місце у змаганні веселих та кмітливих зайняла 4 школа, друге – 6-та, третє – 7 школа.

Коментарі

*
*

Так"небайдужий" рахуйте там було більшість дітей(

Н
небайдужий

"Ложкою дьогтю " став виступ команди з МТІ, які дозволили собі на ШКІЛЬНОМУ КВНі непристойні випади у бік керівництва міста. "Зірочку" схопили ?

Ч
читач

о,які художні тексти в коментарях))цікаво, інформаційний портал думає видаляти мати чи ні?принаймні там, де це стосується школярів, чи й далі марку "жовтопрески" буде тримати?

К
КВН

Нічого бля не куплено нахуй надо?,заради школи?Думаю школі трохи насрати на перемогу,щоб за неї платити.Шкода що 3місце не 13 школа:(

GT
Gelmeci Tiberi

друге місце заслужено повина посісти 2-га школа.а не7-ма.Все куплено!

К
Картошка

7 місто.. але вони грали напркилад краще аніж 7 школа. 4 школа погоджуюсь всіх пірвала. а ось 7 школа не заслужено виграла... нічого немаю проти інших міст окрім 7 школа. це питання хвилює не лише мене а і усіх.

Є
Євген

Виділялися 3 основні місця.

К
Крумпель

а 5 школа яке місце?

К
Картошка

! не 5 школа а Навчально- виховний комплекс " ГАРМОНІЯ" 1-3 ступенів

Читайте також