У Мукачеві в садах отруїли одразу двох собак. Поліція вже зацікавилась

2
10

По випадки отруєння, які стались в один і той же день, 20 березня, розповів інспектор Центру контролю за тваринами у Мукачеві Юрій Кость.

Як пише Суспільне Закарпаття, з посиланням на інспектора, отруєння сталось на вулиці на вулиці Андрели Оросвигівського, що у мікрорайоні Сади.

"Сьогодні зранку мені зателефонували власники однієї з собак. Питали, чи могли її отруїти, якщо напередодні вона добре себе почувала, але згодом раптово померла. Я припустив, що це могло бути отруєння, але через деякий час нам зателефонували зі ще одним повідомленням про отруєння", — каже Юрій Кость.

Журналісти додають, інспектор Центру порадив господарям звернутися до поліції.

За словами речниці ГУНП на Закарпатті Ганни Дан, правоохоронці зареєстрували 2 заяви щодо можливого отруєння собак. Наразі триває перевірка за даним фактом.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

З
Злодии

Идить у сады там е шот красти розкуркулевати богачив щи лем ся начне так и треба

М
Мішо

Киби псарники забирали домів гіна своїх вонячих псів , то може би і не було такого . А Кость най би ходив пішки по центральній часті міста і бачив кілько псів з його бірками гуляє по варишу . Шо хочеться ту бірку заціпити йому на янно місто і жоні його аби хоч мали мало совісті брати кошти з бюджету , а ЕФЕКТ нульовий .

НД
Нужно давать корм

Хозяевам собак. Чтобы они после этого корма срали до упаду. Собачки невиноваты. Лучи поноса мрази с собакой, неубирающей за своим псом!

Ф
Фц

В сваляві комунал веснов кожен рік тровить ,таблетка і грудка фаршу подкидують псам ,ханиги розносять по своім районам де проживають 100%інф

7
777

Ідуть красти, повідомте поліцію!!!

Я
я

На Ужгородській 15 собак потравили два тижні тому.

ЗН
Завидово нет

Траванули собак? Чекайте гостей, у мене тоже Траванули, а потім обікрали

Д
Дідо

І шо то за глупі люди травлять собачок?

Н
наименованія

а як правильно тепер ся зве улиця Жоржинського - Д.Галицького чи Універзитецька?

С
сад

у районі "сад", а не "сади". Чи то так у документах у мерії записано?

Читайте також