У Мукачеві вандали зламали кілька весняних саджанців ясену. Злочинців розшукують (ФОТО)

13
11

Такий ганебний акт вандалізму невідомі скоїли сьогодні вночі на вулиці Вокзальній.

Як розповідає Мукачівська міська рада, пошкоджено молоді саджанці дерев — ясен, які було висаджено весною 2017р.

Тепер на місці події працюють правоохоронні органи.

— Просимо небайдужих мешканців міста в разі наявності інформації про злочин звертатись за тел.: (0 3131) 2 30 48- управління міського господарства або 102 - Національна поліція України, - повідомляють правоохоронці.

Коментарі

М
Мукачівець

іван 27.12.2017 20:15 Яке відношення має муніціпалка до вандалізма і кримінала ? Іван я бачу що ваш мізк закінчився розвиватись в третьому класі. Щоб ви знали що такими справами має і займаєся ПОЛІЦІЯ.

BE
black eyed peas

Дядя,то не ми.....Є жилізо?

І
іван

це точно зробили неадекватні особи, скоріше, що наркомани, з якими в городі боротьба відсутня, бо всі в долі... Но а урни, лавиці, дерева і т.д., то є парафія муніципальної міліції на яку списують пару мільйонів щороку з міського бюджету, покупляли ім дорогі, нові іномарки, а їх ефективність - НУЛЬ або най скажуть скільки аналогічних правопорушень розкрили чи припинили за рік??? лим ходять з папками і щоки надувають.

N
net

до miki може це били циганы???

М
мікі

Може це і не цигани.... Місцеві наркомани і алкаші бувають і похуже( ноги поламати...

ДМ
До Маклера

І залити бетоном...

М
Маклер

Цигантабор загородити стінов високов. Як у Мізі

П
правдоруб

це є НП (надзвичайна подія) та зайвий раз свідчить про НЕОБХІДНІСТЬ встановлення в місті відеокамер, та не тільки в самому центрі а на всіх вулицях міста, як це по ВСІЙ ЄВРОПІ. Як би були камери з нормальними технічними можливостями запису, от тоді ніхто би не ламав, бо знали б ssуки що їх ідентифікують та знайдуть.....а так панове, як то кажуть у нас "напийтеся води з потока".....

Л
Лось

Зловити і показово відрубати руку в неділю після служби

Б
Бонді

Яким треба бьіти ідіотом , оби такоє учинити .....

P
ProRock

Одним словом - ДИКАРІ Можете не переживати нікого не знайдуть, на вул.Карпенка-Карого всі(ВСІ) урни поламали і хтось поніс відповідальність?

Читайте також