У Мукачеві відбулась остання сесія міської ради 6-го скликання (ФОТО)

26
6

На заключній сесії зареєструвалось 36 міських депутатів, для яких вже закінчується каденція.

За словами секретаря мукачівської міськради Івана Маняка, за весь час каденції депутати провели 87 сесій та прийняли 1609 рішень.

Мер Мукачева Золтан Ленд'єл нагадав усім присутнім про важливість виконаї роботи, а також відповідальність за прийняті рішення. Міський голова також подякував усім за роботу та толерантність. 

Опісля, депутати зібраись для загального фото у фойє міської ради.

Mukachevo.net

Коментарі

КП
Коля Підгорянський

Якби Лендєл балатувався я б пішов на вибори, а зараз закидали почтовий якик флаєрками якогось барана з тупою причоскою. Ні дякую.

ПВ
Пересічний виборець.

Особисто для мене нічого корисного не зробили! Тільки нашкодили. Навіть звернення до міського голови не допомогло! Закон є, та він працює не для простих людей, а за вигодою тих, хто займає високі посади! Не вірю жодним передвиборним обіцянкам!

И
избиратель

помимо нескольких порядочных депутатов, которые там очутились не по своей воли, но вынуждены были быть в этом стаде, это Ваня Колядко, Роман Евстратьев, Билоус Игорь,Переста Саша,Лендел Ваня и еще несколько честных депутатов, остальные-это лица обезображенные интеллектом, особенно все директора школ во главе с их началницей Тибой Терезией, директора педколеджа Кушнира Ивана,медиков Деркач Эвгении, Гавришка, авантюристов Галая Александра, предпринимателей аферистки Иваницкой Анны, Проскуры Владимира,Улинец Татьяны, секретаря Маняка и заключительным есть мер Лендел Золтан, который возглавлял этот шабаш предателей мукачевцев в последние годы. Вам этого не простят!

1
123

Еп***ть А Шкiря Андрiй што там робить?????

ДВ
до вм

ви неправі.Не потрібно всіх судити однаково

В
вм

депутати нероби якы там нич не рышали ы нич не зробили для людей

Читайте також