У Мукачеві відбувся 2-ий етап міжнародних змагань Volvo Trucks (ФОТО)

17
0

Водії змагалися за звання «Кращого водія з економічного водіння».

 2 дні, 31 липня та 1 серпня,  26  учасників доводили свою компетентність та ефективність. Нагадаємо, що за умовами конкурсу, вони мають пройти певний шлях із найменшою витратою пального, на середній  швидкості та з дотриманням усіх правил безпечного водіння.

На відміну від попереднього етапу, що пройшов у Львові,  водіям довелося долати маршрут підвищеної складності , адже він був прокладений у гірській місцевості, що  тягне за собою більший розхід пального ніж на рівній дорозі.

Головна ціль змагань – навчити водіїв економній витраті пального.  Відомо, що паливні витрати складають 20-30%  бюджету транспортних підприємств. Тому важливо, що водії, які опанували ефективне управління , зможуть принципово зменшити фінансові витрати компаній.

Крім навчання водіїв, для підвищення рівня фінансових показників,  Volvo Trucks  пропонує своїм клієнтам низку технічних засобів з контролю споживання пального, та насамперед веде постійну роботу для скорочення витрат пального власними вантажівками, щороку на 1%.

«Кожна машина є унікальною, оскільки вона будується під певні завдання. Також машина з кожним роком стає все складнішою, у ній стає все більше різних органів управління, які допомагають економити, але треба знати, як ними користуватися, бути справжнім професіоналом», —  зазначає керівник департаменту бізнес-рішень Volvo Trucks Юрій Антонюк.

Змагання проходили на сідельному тягачу Volvo FH з нового модельного ряду Volvo Trucks  в автопоїзді із вантажем вагою 21 тонна. Віктор Неверкло з компанії «Експрес Транспорт і Логістика» показав високій рівень професіоналізму та здобув перемогу з результатом 30,68 л/100 км. Ми бажаємо йому успіхів у фінальному  етапі змагань, що відбудеться 16 серпня у Києві та можливості потрапити на суперфінал, що запланований на 19 вересня у шведському місті Ґетеборг. Переможець Світового фіналу зможе здійснити незабутню подорож вартістю 150 тисяч шведських крон до будь-якої точки світу, яка пов’язана з Volvo, зокрема з навколосвітньою регатою Volvo Ocean Race, Турнірами з гольфу, Льодяним готелем  ICEHOTEL тощо.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також