У Мукачеві відбувся дев’ятий Міжнародний турнір

6
3

з греко-римської боротьби

        На вихідних у  Мукачеві відбувся дев’ятий Міжнародний турнір  з греко-римської боротьби присвячений пам’яті першого Президента Закарпатської федерації боротьби Михайла Івановича Токаря. Участь у змаганнях прийняли 376 найсильніших борців із 12 країн світу. 

        Турнір розпочався  парадом учасників, під час якого з вітальними словами звернулися до присутніх в.о. голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Балога, в.о. міського голови Мукачева Золтан Лендєл та перший заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Василь Пашкуляк. Вони побажали судяям та тренерам здоров’я, наснаги та перемоги. Учасники хвилиною мовчання вшанували пам’ять засновника федерації греко-римської боротьби у нашому краї Михайла Токаря – людину, яка не шкодувала ні часу ні коштів, для того аби розвивати цей вид спорту серед молоді. 

      Змагання проходили у 16 вагових категоріях — від 27 до 100 кг. Учасники виборювали першість у особисто-командному заліку. 

       За підсумками турніру перемогу у командній першості отримали закарпатці, друге місце посіла команда Молдови, третю сходинку п’єдесталу здобули  борці з Рівненщини. 

        Організатори та численні спонсори турніру  підготували  для переможців турніру кубки, грамоти, медаі та цінні подарунки. Зокрема, за перше місце призери отримали по телевізору, за друге –  ДВД – програвач, за треті місця – годинники. Нагороди призерам вручив почесний президент федерації греко-римської боротьби Закарпаття Ілля Токар, повідомили  сектору зв’язків з ЗМІ, громадськістю та з питань внутрішньої політики апарату Мукачівської РДА.

Коментарі

S
skat

ебонуца..

S
Shytnik

Zakarpatya ryleeeD ) Myka4evo 4-eva ))

S
Shytnik

Maluy Mylya na fotci )) xaxaxa

Читайте також