У Мукачеві відбувся допрем’єрний показ фільму «50 відтінків сірого» (ФОТО)

24
11

Найочікуваніший фільм року показали на екранах 50 кінотеатрів в Україні. Серед них – і кінотеатр «Перемога» у Мукачеві.

11 лютого мукачівські мешканці відвідали допрем’єрний показ фільму «50 відтінків сірого», спонсорами якого були Торгівельна мережа міні-маркетів «Кошик24» та Лаунж-бар Грінвіч.

Гостів частували смачними закусками, солодощами, фруктами, різними видами вина та шампанським. Перед показом фільму проводився розіграш призів від партнерів салона краси «Propaganda» та ювелірного заводу «Золотий Вік».

На допрем’єру фільму було продано більше 2 мільйонів квитків по цілому світу, серед яких 300 білетів продано у місцевому кінотеатрі «Перемога». Фільм сподобався всім глядачам.

Дтя тих, хто не зміг потрапити на допрем’єрний показ фільму «50 відтінків сірого», мають можливість виграти 2 квитка від спонсора інтернет-магазину koshik24.com.ua, та провести День Закоханих у затишній атмосфері Vip- залу кінотеатру «Перемога».

Коментарі

50 відтінків дибілого

Дуже приємно читати адекватні і змістовні відгуки! Респект землякам які ще мають клепки в голові! Фільм рідкісний шлак, власне як і книга, власне як і спонсор грінвіч ( вибачте не втримався, бо то є гадюжня) читайте класику!

Ж
Женька

Це дійсно гавно для малолітніх дурочок.Потім з таких виростають ТП-шки і мозги хлопцям компасірують....А йти це фуфло дивитися - стадний ефект.

В
Василь

Дегенерати полюбляють продукувати такі фільми, а дегенеративна критика потім розповідає, який це "чудовий шедевр". А взагалі то - херня хернею.

4
445вввв

Книга для ТП.Смішно з такої деградації.Правильно підмітили,для такого провінційного середовища якраз.

ДМ
до мери

чого це я маю лишати свою думку при собі??? Ви ж свою висловили!

МД
Маркіз де Сад

Ну що за моветон? Кілька років тому дами з розряду ТП масово читали дешеве чтиво "11 хвилин" з ванільною БДСМщиною. Тепер переключилися на "50 відтінків сірості" А як же я? усі мої шедеври - про Жюстіну, Жульєту і решту філософії в будуарах - мимо? Читайте мене, класика жанру! Ну, й мого колегу, лемберзького письменника Захера фон Мазоха. Ми - класика, а оце усе - merde!

БН
були на допрем"єрі

істерика порозуміла. ті, хто заледве читав буквар, біжать у книгарню по відтінки сірого. Бо модньо. Ті, хто пішов не на прем"єру, а на "допрем"єру" - як мінімум популярний у своєму провінційному середовищі. Кожному своє. Комусь цінності справжні, комусь блискучі фантики, бо хтось сказав, що так красиво і двоє це підтвердили.

К
Катя

....А ти не є розпіарене гівно ,тому й бісишся)

М
мери

Свої думки залишайте при собі. Скільки людей-стільки й смаків. Мені , наприклад ,сподобалось і я впевнена, що знайдеться багато людей, яким також сподобалось.

Ж
Женька

Що за тупізм?Ну "50 відтінків сірого" це на даний час є мейнстрімом . і чому потрібно з повагою ставитися до людей які йдуть в книжковий і купують книгу " 50 відтінків сірого" бо то модно.. як то я і не прочитаів, всі ж читають... мене вже особисто нудить коли я чую " 50 відтінків сірого" ці слова звучать повсюди, в магазинах, кафешках, маршрутках і т.д. На мою думку це просто розпіарене гівно а не витвір мистецтва.

0
000

Якийсь дешевенький фільм і стільки шуму. "Фільм сподобався всім глядачам" !!! Ви що, всіх особисто питали???

Читайте також