У Мукачеві відкриють виставку світлин 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади (ФОТО)

11
15

Про виставку повідомляє Мукачівська міськрада.

Сьогодні, у День захисника України, у картинній галереї Мукачівського історичного музею о 16.00 годині відбудеться відкриття виставки світлин 128-ї окремої гірсько-піхотної Закарпатської бригади Сухопутних військ Збройних Сил України під час служби в зоні АТО.

На фото люди, які пройшли крізь війну за для збереження цілісності Української держави, а також ті, хто за ради мирного неба над нашими головами віддав власне життя.
 

Коментарі

Д1
До 11:07

У другому слові у тебе дебіле помилка . Не пей больше настойку боярышника из автомата , ато Иоан Грозный тебе будет мерещится .

З
Закарпатец

Вам когда не замолить слез Донецких матерей потерявших своих детей, никогда настоящие мужчины Донбасса и Луганщины не простят смерть своих близких погибших от рук карателей националистических батальонов и ВСУ. Никогда лишенные детства и потерявшие своих родителей дети Донбасса и Луганщины не забудут, что именно жевто-блакитная тряпка в руках карателей принесла смерть и горе в их родной дом , безжалостно разрушив то во что они верили и любили. Даже фашисты так не разрушали эти земли как ваши жидобандеровские батальоны. Но стойкость и героизм защитников Донбасса и Луганщины не позволили совершить страшное злодеяние - уничтожение всего населения этой земли. ВЫ ПРЕСТУПНИКИ И ВЕРЮ НАСТАНЕТ ЧАС, КОГДА ВАС ВЗДЕРНУТ ЗА ВСЕ ВАШИ ПРЕСТУПЛЕНИЯ И НИКТО НЕ УЙДЕТ ОТ ВОЗМЕЗДИЯ!

Р
руснаку

Бідолашний...ти справді хворий...

Р
руснак

Сижу в Украине, в палате сырой Вскормлённый майданным печеньем херрой. Я здесь не напрасно: я болен давно, Помру или выживу мне всё равно. Здесь нет европейцев и визы здесь нет, Здесь сало и гречку жуют на обед, Здесь вместо прогулки таблетки суют, А землю воякам АТО раздают... Сижу в Украине, мечтаю о том, Чтоб всё оказалось не явью, а сном.

К
капець

Я надіюся,що у нас дуже мало диванних ххероїв, які тільки і знають все і всіх обсирати .Героїв багато хто буде памятати.горжуся,що не тільки боягузи є ,а дійсно хоробрі військові. Все зміниться на краще - коли влада поміняється і коли нитіків менше стане,що все погано...то не так ...се не так...

ДП
До Петра

Життя віддали за Вітчизну і за це їм Слава ! А змін недостатньо, бо таких ідіотів, які сидять по корчмах і обпльовують захисників ще дуже багато.

ДЛ
До Лара

Які завжди,яка історія?! Хто буде памятати? Чим ти гордишся?! Скільки людей загинуло,що змінилося?!

ДП
До Петра

На жаль це правда! Життя віддали даремно!

Л
Лара

Героїзм справжніх чоловіків, наших бійців будуть памятати завжди - це вже наша історія і я горжуся, що захисників Україна має !!!

Н
Наталія

У виставкових залах замку Паланок відкрилася виставка приурочена героїзму наших бійців.

П
Памнять

Головна заслуга цієї бригади (наших предків) - внесок в розгром гітлеризму. Все інше не має особливого значення (не слід вестися на жидо-бандерівську пропаганду).

П
Павло

Пом'януть !

П
Петро

Даремно віддали життя. Ніхто крім близьких не пом'яне.

Ч
Читач

Можна адресу Мукачівського історичного музею ?

5
555

Скільки триватиме виставка ?

Читайте також