Життя тилового Закарпаття: У Мукачеві відкриють виставку світлин обласних фоторепортерів

242
0

22 травня, о 16.00 годині у Палаці культури та мистецтв, в Мукачеві відбудеться відкриття фотовиставки «Закарпаття і війна. Два непрості роки», яку організовує Ужгородський прес-клуб.

50 робіт закарпатських фоторепортерів,  які з перших днів війни фіксували події в області і продовжують вести фотохроніку, буде розміщено на центральній площі міста.

Представлені роботи: Наталія Боднар, Сергій Гудак, Сергій Денисенко, Владислава Мазур, Янош Немеш, Аня Семенюк, Василь Трофименко, Атілла Федик, Володимир Хила, Ірина Бреза.

Це вже друга виставка за період повномасштабного вторгнення, якою закарпатські фотокореспонденти та журналісти хочуть показати, як область весь цей час допомагає, працює, волонтерить, проводжає в останню путь своїх героїв. І нагадати важливі моменти із життя тилового Закарпаття,  яке зробив усе можливе, щоб люди, які рятувалися з-під обстрілів, змогли тут відчути мирне життя і нагадати собі, що воно повернеться і в їхні рідні міста.

Кордони, вокзали, прощання з героями, волонтерство, допомога військовим, прихистки – Закарпаття це регіон, який по-своєму переживає війну. Запрошуємо відчути настрій та емоції, які передали у своїх роботах фоторепортери. Та поспілкуватися з авторами фоторобіт особисто.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також