У Мукачеві відкрилось турагентство VOYAGE з цілодобовим сервісом підтримки клієнтів (ФОТО, ВІДЕО)

137
10

Нове туристичне агенство VOYAGE, яке днями відкрилось у центрі Мукачева, надає своїм клієнтам підтримку 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Керівник агенства Юліанна Йовбак розповідає, що під час своїх численних подорожей сама часто стикалася з проблемою, коли турагенти просто не виходили на зв'язок у критичний момент.

- Мій головний принцип - я завжди з клієнтом - від вибору готелю до його приїзду додому. В агентстві VOYAGE турагент не буває "поза зоною досяжності", - з посмішкою говорить Юліанна. 

Туристичне агентство VOYAGE пропонує закарпатцям відпочинок на будь-який смак та бюджет: це і гарячі екскурсійні тури по Європі, і відпочинок на березі моря чи океану, дитячий відпочинок та весільні подорожі. 

Крім того, агенство надає візову підтримку, допомогу у пошуці та купівлі авіаквитків.

На всіх бажаючих незабутньо відпочити чекають за адресою: м.Мукачево, площа Духновича, 16/7 (колишня вул.Пушкіна). Тел.: +38095-441-49-74, voyage8voyage@gmail.com. 

Графік роботи: пн-пт: з 10:00 до 17:00, сб: з 10:00 до 15:00, нд: вихідний. 

VOYAGE from ponzels on Vimeo.

Коментарі

СБ
светлана Буча

Юлечка, Ты прелесть .Держись Будь сильная и ты все выдержишь

М
Мукачевка

Не кажи "гоп", поки не перескочишь! Круглосуточное внимание туристам уже давным давно , кстати, оказывают ВСЕ ведущие и уже много лет работающие на туристическом рынке турагентства Мукачево ! Вот вы попытайтесь не только на визах и загранмаршрутах, разработанных киевскими тур операторами зарабатывать, а заняться ПРИЁМОМ туристов в городе, да с круглосуточным вниманием к ним - тогда и ваши рекламные картинки будут кстати, а так...Показуха рекламная и только!

1
123

Щось незрозуміло - ця дівчина і так працювала в турагентстві, а тепер що, тіпа своє відкрила???

К
Катерина

Обожнюю цю дівчину!!! Вона дарує радість!!! Постійно бронюю все в неї, все на дуже високому рівні, і вона дійсно завжди на звязку!

І
Ілона

некн 26.04.2017 13:19 де цілодобовість?????? Я так зрозуміла, що вони надають цілодобову підтримку по телефону, якщо проблеми на кордоні з документами, чи при заселенні в готель

О
О.М.

Магдалина Степановна и Анжели! Ваша внучка и дочь просто сногсшибательна!Красавица! Удачи вам всем!

Ц
цікаво?!

і що? просто реклама

М
мкчв

На правах реклами (ред.)

Н
некн

де цілодобовість??????

Я
Я

Агенству процветания, добра, адекватных клиентов, котиков, печенек и всего хорошего. Оператору вопрос. Для чего столько кадров еды и бокалов? Еды вместе с тортом 14 кадров...LOL

Читайте також