У Мукачеві відкрили нову фітнес студію для жінок "Play" (ФОТО)

12
25

З'явилася вона доволі нещодавно, але вже встигла отримати чимало схвальних відгуків та завоювати прихильність мукачівок.

– Основний наш напрямок, якого раніше не було у Мукачеві, – це полденс. Власне, на нього найбільше й хочуть потрапити дівчата. Хоча, окрім нього маємо ще й багато інших хороших програм. У нас викладають стретчінг, аеробіку, йогу, силовий фітнес та стрип пластику. Як ми й очікували, найбільше навантаження зараз на полденс. Утім, багато людей і не витримує його. Все ж це не простий вид спорту, – розповідає засновниця студії Надія Кікоть.

Сьогодні тут працює два тренера з Мукачева та два – з Ужгорода. Тренери можуть не лише навчити керувати власним тілом, а й надати фахові рекомендації, скласти режим тренувань та харчування. У фітнес студії є можливість відвідувати як групові тренування, так і індивідуальні.

– Люди, які ходять до нас дуже задоволені і вдячні. На жаль, у Мукачеві не так вже й багато місць, куди жінки можуть піти для заняття спортом. Часто умови для занять не найкращі. Тому відкриття нашої студії було дуже на часі. Дівчата кажуть, що вже давно мріяли, аби щось подібне відкрилося у місті. Нам це приємно, – кажуть у "Play".

Студія лише для жінок. Наразі тут немає дитячих занять. Але дівчата з 14 років вже можуть спокійно приходити на заняття. Обмежень за максимальним віком немає жодних.

Адреса: Мукачево, вул. Пушкіна, 6

Телефон: 099 165 34 24

Графік роботи: з 9.00 до 22.00

Фото: Крімері Златкіна

Коментарі

А
Аліна

які ціни кожного заннятя?

О
Оленка

ціни

A
alex

Её сестрёнка Петухова уже промышляла в Мукачево. пройдоха ещё та.В люксоте была

Н
Наня

значить так.. ця студія абсолютна нормальна !! щось вам не подобається то вдартесь в стінку , бо ви є пришибнуті бачу! ідіть подивіться раз, попробуйте , а потом обсуждайте

Л
ЛингАр

До дурочки,а можешь ся указати,хочу увидити єффект....

О
Олександра

На тренування приходять і жінки пенсійного віку! Тому не потрібно образ!

І
Іван

Харош плодити прости....ок

ДО
до Олі

Мають навчати спеціалісти по танцю чи фітнесу ,а не ПТУшниці після 10 класу які кромі стрип....зу нич не знають

О
Оля

В нашому місті немає навіть будинку культури. Тому немає нічого поганого в танцювальних заняттях будь- де. Не важливо де- важливо результати!

Н
Няньо

Правильно зробили шо відкрили спеціалізований зал, а то по школам всякі мимри без освіти шляються і хрен знає шо учать на тих танцях.

В
Вікторія

Дівчата не брискайте ядом) Я займаюсь в цій студії від самого відкриття. І це реально круто. Займаюсь цим виключно для себе. Це самий тяжкий вид спорту займаючись яким можна за короткі сроки досягти хороших результатів. І не факт що хтось побачить твої трюки за межами залу. А тебе буде охоплювати задоволенря собою і своїми досягненями. Кожен обирає собі хоббі по своїм можливостям як фінансовим так і силовим. Тому не потрібно ображати роботу та інтереси інших. Якщо ти сама лінива, і шукаєш собі оправдання то є твої особисті проблеми. Успіху добиваються лише наполегливі і ціленаправлені люди. Тому візьми себе в руки і займись собою. Бо будеш тільки сидіти і нити все життя. І ще, цей зал виключно для жінок!!! А працюють тут дуже милі і добрі дівчата. Котрі отримують задоволення від своєї роботи!!!

Т
Точно

Ліпше у 13 школу до Крістіни (Бібіля Крістіна)

Д
дурочки

ходіть у спортзал ЗОШ 20 (рядом) по два раз на тиждень - вівторок і четвер з 18 год. на оздоровчу індійську гімнастику і то є у два-три рази дешевше і ефективніше. Провірено на собі.

С
Саша

На треіснування з фітнесу приїздить тренер з м. Ужгород!!! Це точно.

А
Алла

Я, особисто, витрачаю на тренування( які мені подобаються) кошти зароблен мною. Розмови про ппроституцією і т. д.- це " бред сумашсшедшего" Якщо хтось не може собі дозволити тренуватися, комусь не по кишені, це не привід поливати брудом!Обирайте те, що вам підходить!

Т
Тамарка

О, наш фитнес-клуб!!!!!!! Да, действительно, народу не продохнуть, но с тех пор, как начала регулярно ходить начала возвращать былые формы.Огромный респект Кристине!!!

П
подружка

То наверно та соплячка типа каратисткакаратистка. Бабаляня вроде

М
Маша

Крістіна з фітнесу в ніяку школу міста Мукачево не ходить! Вона живе у м. Ужгород і їздить у м. Мукачево тільки проводити заняття у фітнес студії "Play"!

ТС
тоже стрип

Фитнес тренер Кристина приходить у13 школу

Ж
Женька

Так,не спорю,є жінки/дівчата,які після родів поправилися,їхні чоловіки непогано зароблять і вони хочуть скинути зайву вагу.Така мета сприймається позитивно,це дійсно потрібно і правильно!Але,в основному рожавші дамочки сидять дома,не можуть собі дозволити такі розкіш,а в подібні заклади навідуться дівчата з хорошими фігурами,яким нічого не потрібно змінювати і накачувати.Тупо проводять час,по-можливості знімають чоловіків,лиш би опдальше від своїх папіків і ухажорів старшого віку.Зато ососбисто я віддаю перевагу дешевому і сердитому виходу з ситуації - качати ВДОМА прес,ноги,бігати і менже їсти!

Ж
Женька

Ходила колись у спортзал "Фанат" називається,перший місяць нічого не помічала,качалася,займалася своєю фігурою.Потім стала помічати,що більшість дівчат тупо клеять хлопців,вимахуються своїми принадами.Хлопці в свою чергу,починаючі альфонсики,при знайомстві з дівчатами відразу питають звідки вона,що має,на якій машині їздить іт.д.Кожний/на друга/ий вихваляються,що на біодобавки,вітаміни витрачають до 2000 грн на місяць!Питання,звідки такі гроші при наших зарплатах можна витратити на одні нещасні таблетки?І хто їх спонсорує?Ще було дуже помітно,як "дівчатка" звонять і щебечуть по телефону з своїми "ухажорами" про те,що їм треба оплатити фітнес і т.д.А самі лізли до чоловіків-качків з двохзначними намірами!Так от шановні,зробіть висновки хто ходитьв подібні заклади.

А
ахаха

Тепер туди всі легкодоступні дамочки підуть тратити папікові і гроші,а там ціпляти багатих чоловіків)ох проституція розвивається.І дійсно,середньостатистичній людині будуть недоступні ціни!То для любовниць і дочок мажорчиків,щоб ці дамочки мали де час убити....

И
Игорь

А для чоловіків коли шось такоє откриють? На фітнес я би пішов, бо дома з жонов і тьощов сидячи мож докус ся спити...

П
Пампушка

Йой, уже біжу, лиш тістечко доїм!

Н
незнайомка

ну думаю що для простої жительки Мукачева ця студія буде не доступна в плані оплати Переконайте мене що я не права

Читайте також