У Мукачеві відкрили нову велопарковку (ФОТО)

17
32

Урочисте відкриття відбулося сьогодні о 18:00 перед місцевою кав'ярнею TIME, яка, власне, і стала ініціатором дійства.

З корисною обновкою привітав містян міський голова Золтан Ленд'єл, який розповів про те, що, свого часу, велосипед був його основним засобом пересування. І навіть на роботу він їздив виключно на двоколісному.

Саме ж відкриття було організоване, як годиться: з музикою, червоною стрічною, оплесками, хлопавками та биттям тарілок. 

Коментарі

Х
Хлопець)

Сьогодні бачив біля центрального входу "Зеленого ринку" вело парковку, її теж так офіційно відкривати?))

А
авторам

Вы посмотрите 18 и 19-ю фотографии на которых глуповато-самовлюбленный Лендел педали крутит на ЖЕНСКОМ КРАСНЕНЬКОМ веласипеде. Это полный "пипец"!!!!)))

Г
глядач

ГАНЬБА!!!!!! Одним словом ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!! Клоуни.

А
а-я-яй

Така дурість може бути лише в Мукачеві!

W
Winkel

for passer-by: ты закомплексованный, но мерзавец. Видимо в детстве не было велосипеда.

А
автору

Полный маразм от ЛЕНДЕЛА.

'
'''''

Давайте святкувати і піаритись при встановленні мусорного кошика. Кожен кошшик і кучу фоток , як міська влада працює.і Салют не забудьте

F
Fredy

Екологу Стосовно Пр - це ваша фантазія, Ви вичитали в моїх словах те, чого самі бажаєте почути))) При всіх негативах, ПР на даний момент - єдина команда, яка замість пустих балачок хоч якось утримує ситуацію в країні під контролем, але я щиро жалкую, що в них не має гідної конкуренції. Як там у них складеться - побачимо після 2015 року. Великий жаль, що наші керманичі спеціально своїми діями саботують державні програми та ініціативи, а також спеціально налаштовують своїми діями керівництво області проти себе лише із-за того, що хочуть виліпити з себе великих опозиціонерів. Сама комфортна ситуація, коли ти фактично при владі, а при негараздах та необхідності відповідати за свої вчинки - ти великий опозиціонер. Багато чого вже мукачівці програли із-за політичних ігор та амбіцій мікацівських князків та їх прислуги.

3
333

Др. Мальтус ++++100%

ДМ
Др. Мальтус

Яна, ви взагалі в курсі про такі поняття, як бюджет, податки тощо? Залізний виріб за тисячку гривень (ну, хай дві) відкривати із такою помпою, начебто це принаймні гідний міста автовокзал? Люди із зарплатою мінімум тисяч в десять (це по скромному) зробили чужими руками копійчану (за масштабами) роботу і не ганьбляться світитись? І ми ще маємо в ножки їм кланяться, бо "хоч щось роблять" ?

Я
Яна

Мені щиро жаль людей, що виливають бруд на тих, хто що-небудь таки роблять, а не ляпають язиками в інтернеті. І не бачу нічого негідного у тому, як відкрили цю велопарковку (тим більш, що зараз питання екологічності транспорту нагальне). Не подобається - відкрийте інакше, пропустіть цю інформацію і т.д. Варіантів купа. Головне, шановні коментатори, свою обмеженість тримайте при собі.

Е
Еколог

судячи з Ваших слів ПР теж відноситься до категорії політичних лузерів , так як ця партія тримається виключно на страхові виборців та шаленого адмінресурсу з боку останньої , ну щож як показує історія всьому приходить свій кінець

F
Fredy

Еколог, риторичне запитання. Важко заглянути вперед, щоб дізнатись, яка партія буде буде існувати, або ні. Точно, що комуністи, соціалісти, націоналісти будуть і надалі. А партії, типу єц, які базується на авторитеті та фінансових ресурсах однієї людини, та крім цього не можуть собі знайти місце ні у владі, ні в опозиції, прогнозовано відійдуть в небуття. Але це моя особиста думка, не сприймайте за аксіому

Е
Еколог

фреді а яка партія не твій погляд не політичний лузер ??

F
Fredy

Дімка, видаленням коментарів ти не добавиш балів ні собі, ні своїм спонсорам. Вони вже давно політичні лузери, лише питання часу, коли мукачівці свої інтереси поставлять више продуктових пайків від завидівських комерсантів. А тоді і побачимо, чого варта вся "оспівувана" твоїм сайтом політична сила та її власники.

F
Fredy

Читаю коментарі - і мені щиро шкода наших керманичів. Ніби Нусер та Лендєл - непогані так люди, але задля піару свого та своєї недопартії мусять корчити з себе клоунів, та ще й за чужий рахунок. Так і балога, організувавза рахунок підприємців реставрацію центру міста, і до сивої старості буде цим кичитися. А чому фейсбук балогів мовчит? Не проінформували карасьова за цей мегазахід?

Т
толя

лиш би упсовати а на біціглі доброє діло

3
333

Три дарабчика арматури зогнули, а відмили на "урочистому відкритті", пару тисяч. Супер... Анонс! Завтра будуть вкручувати нову лампочку в "борок-телепі". Запрошуються на урочисте відкриття всі бажаючі. Програма - фуршет, "клоуни", стрічка з позолотою,ножічки(нові),духовий оркестр, феєрверк, пяні депутати:) Пропоную ввести нову посаду в Мукачеві - мер-стрічкоріз, один буде стрічки різати, фуршетити, а другий працювати і покращувати добробут мешканців.

В
Виборець

Як-так, що такий соліднющий та конче необхідний громаді міста обєкт відкрили без нардепів Балоги та Петьовки і само собою голови облради Балоги І.І., депутатів облради Балоги та Балоги. Десь вони трошки недопіарюються, треба навірно запросити Голову Європарламента.

П
прохожий

мда...ще б феєрверк влаштували за 10тис.грн в честь відкриття велопарковки, также будете робити з відкриттям тиуалетів?))))

П
прохожий

одно слово бидлота

O
oleh

facepalm //_-)

ТД
Тужанський Дмитро

До McMurphy: Не використовуйте лайку, і ніхто нічого не видалятиме.

M
McMurphy

Мадярські цензори і мій комент удалили!!!! Він канєшно пожоще був чим у 911 но там було всьо написано правдиво!!!!!

9
911

А комментарии все так же удаляются на этом сайте. Что вам не понравилось в слове "Клоуны"? Если я их таковыми считаю?Просто объяснять почему именно так а не иначе не считаю нужным,тут и так люди уже все расставили по своим места,кто что и по чем...

1
1234.....

Повірте - це все, що може зробити наша влада!!! А зробив цю велопарковку підприємець. До якої мелочності опускаються ці "чинухи",що мерзко дивитися на них. Людям очі милять і з цього нахабно сміються. ГАНЬБА ЦІЙ МЕРІЇ!!!

М
мукачівець

Важко зрозуміти, чому для "вічно молодого" мера Мукачева, котрий більшу частину свідомого життя прожив за комуністів і навіть якийсь час керував ними, банальна річ, що за часів совітів була майже при кожному магазині - сьогодні стала "досягненням" міської влади і приводом розрізати кільканадцяту стрічку.

М
мукачівка

двинулися докус,празник всемірного масштабу((((((((((

Я
я

і сміх,і гріх

М
мукачівець

з такими темпами скоро будуть урочисто відкривати урни для сміття поштучно.

М
моторішта

тать подеруть свої бузі-крузери у сю арматуру!!!

М
Мукачівець

Ця мукачівська еліта вообще вже подуріла! Не мають вже шо празнувати і на шо гроші тратити!

Читайте також