У Мукачеві відкрили новий корпус початкової ланки НВК "Гармонія" (ФОТО, ВІДЕО)

33
2

Сьогодні, 30 травня, у Мукачеві урочисто відкрили новий корпус Навчально виховного комплексу "Гармонія", у якому навчатимуться діти з 1 по 4 класи.

Участь в урочистому відкритті взяли мер міста Мукачева Андрій Балога, перший заступник міського голови Ростислав Федів, начальник управління освіти, молоді та спорту Катерина Кришінець-Андялошій, вчителі, діти та їх батьки.

Мер Мукачева привітав дітей та батьків з відкриттям нового корпусу, а вони в знак подяки влаштували перед школою невеликі флеш-моби.


Як розповіла Mukachevo.net пані Катерина, у новому корпусі початкової ланки навчатимуть понад 250 дітей. Це 9 класів по дві паралелі 1,2,4 класів та 3 паралелі 3 класів.

Тут для дітей у кожному класі встановили проектори, у коридорі є інтерактивна підлога, яскраво та гарно розфарбовані стіни та розписані сходи. Всі класи оформлені однаково.

— Початкова ланка буде мати свій комп'ютерний кабінет, свою їдальню, спортивний кабінет та свою актову залу, - каже Катерина Кришінець-Андялошій.

У Мукачівській міській раді додають, на подвір’ї школи встановлено енергоощадне лед-освітлення та лавки для відпочинку. Весною за підтримки меценатів тут висаджено 90 різних дерев. Зокрема, 55 туй, 15 катальп та 20 павловній. Завдяки вивільненим приміщенням в НВК «Гармонії», де нині навчаються початківці, буде можливість розширити дошкільну мережу.


Коментарі

C
citizen

Ось такими подіями повинні бути наповенені новини! Дякуємо! На погляд з фото добре зроблено. Особливо сподопалось інтерактивне внутрішнє оформлення. Одне зауваження: на сходах до поняття "добуток" помилково напмсали поиклад з додавання: "3+3=6". Потрібно виправити!

М
мукачівець

Класна подія !

Читайте також