У Мукачеві відкрили Возз'єднання. Водії взялися за старе (ФОТО)

38
16

У четвер зранку шлагбауми по вулиці не зачинялися після 9.30, відтак водії мають можливість безперешкодно рухатися вулицею.

Однак, попри те, що кількість автомобілів і не така велика через непоінформованість водіїв, на Возз'єднання, на жаль, відтворюється картина, яку ми всі могли спостерігати до перекриття вулиці: автомобілі припарковані аби вздовж вулиці попри заборону парковки. За годину моніторингу вулиці наш кореспондент не побачив працівників ДАІ.

Побачимо, що буде далі.

Мукачево.net

Коментарі

1
123

рішення просте звузьте вулицю щоб могла проїхати одна вантажівка і повірте ніхто паркуватися не буде зробіть ширші тротуари вищі бардюри і стовбчики перенесіть і проблема вирішена бо як один недалекий припаркуеться то затор буде від інституту

Е
Енот

Уже в двох статтях про неправильне паркування у фото фігурує машина Решетаря-зав.жіночої консультаціі.мало того що він дебіл озабочений,аборти цілодобово робить так щей паркуватися не знає

Т
Трубошат

Припаркувалися тай фіг знима. Всоравно мож проїхати, а коли перекривають то у городі по вулицях велика (.) <- жопа

Д
депутат

ту бестолоч иваницку давно гнать надо от кормушки весь бюджет роскрадает люди опомнитесь кого ви вибрали

1
123

Заробити можна. Ті гроші, що гребе злочинним шляхом Іваницька, направити на розвиток міста. Балогів також відсторонити від "корита". Час їм трохи і про громаду думати. До виборів недалеко. Але у цієї команди є шанс залишитися при владі у "ромському поселенні"- про це свідчать проміжні вибори у облраду у березні 2013 року.

Д0
до 007

" Скільки можно плакати,що в бюджеті немає грошей?За один день можна зробити місячний бюджет у місті,лише треба захотіти.Але це комусь напевно не вигідно. " як Ви собі це уявляєте? яким чином заробити?

І
ізя

я просто в шоці. Вам здається, що все так просто і легко. що відкривають і закривають вулиці, коли вигідно комусь. що гроші можна зібрати, та цього не роблять. це все маячня. все, абсолютно все залежить від кожного з нас. ми хочемо жити в чистому місті, хочемо, щоб за нами прибирали, а самі, як свині викидаємо сміття куди попало, мовляв всі так роблять. Влада, чи якісь організації не беруться опікуватись нами. Вони можуть лише допомогти у чомусь. Тому перш за все потрібно стежити за собою. задумайтесь, чи не паркувались ви хоча-б раз в забороненому місці, чи жодного разу не обманювали когось, заради своєї вигоди, чи завжди ви є чесним, високоморальним громадянином суспільства. думаю, що в кожного є свої грішки. критикувати можна багато, та спочатку варто поводити себе належни м чином

0
007

Скільки можно плакати,що в бюджеті немає грошей?За один день можна зробити місячний бюджет у місті,лише треба захотіти.Але це комусь напевно не вигідно.

Д
до111

в тестовому з 4го листопада. Відкрили мабуть ізза того зо завтра день памяті

1
111

а де ваша брехлива обіцянка тестовий режим проїзджа частина 3.5 метра! ви тільки говорити вмієте! а робота з вас ніяка!!! вам вигідно було закрити ось ви і закрили!

ДО
до ООО

Про яку водійську культуру Ви говорите? Смолавий мажор на крутій тачці поставить перед Вашими воротами машину, попиваючи пиво в сусідньому кафе, і плювати хотів на Ваші проблеми.Ось таким би трохи попідсмажувати машини та набити писки!

MO
Mr. Oizo

Побачимо, що буде далі. это вы так шутите?

О
ооо

є ж парковка за декілька метрів. хай буде, що платна, але не на стільки дорога. треба бути толерантними один до одного. хіба ж немає якоїсь водійської культури? тільки лізуть один з поперд одного та матюкаються. А коли ще стане посеред дороги, аби хтось вийшов , то взагалі абсурд.

ММ
Містер Міягі

Треба стовпчики позабивати на ширину одної машини од театра до духновича!

*
***

Ланцами прикувати до стовпчиків даїшників через кожні 5 метрів - і проблема вирішиться. А на запланованих для "лежачих поліцейських" вулицях повкладати решту даїшників на бруківку - більше буде толку(щоправда, вони такі пузаті, що через них фура ледве переїде)

Й
Йоужі

Я так і думав!)) Нам треба Своїх СтопХамовців) Вже би давно могли би понаклеювати пару машин))

Читайте також