У Мукачеві відкрили

8
0

три спортивних майданчики

 

 

28 вересня у м. Мукачеві за участі широкої громадськості відбулося відкриття чергових комплексних спортивних майданчиків. Зокрема, по вул.Закарпатській –Індустріальній вступив до ладу багатофункціональний спортивний майданчик побудований за фінансової підтримки Почесного громадянина міста Мукачева, Глави Секретаріату Президента України Віктора Балоги, а в районі вул.Великогірної за кошти міського бюджету також  зведено красень спортивний майданчик.

 В рамках реалізації державної програми по розвитку матеріально-технічної бази спорту облаштовано сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям по вул..Духновича.

 Цього ж дня здано в експлуатацію спортивний зал спортивно-оздоровчого комплексу ДЮСШ за кошти В.І.Балоги.

 За цей рік, за підтримки міського голови, кандидата в народні депутати від виборчого блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» Василя Петьовки введено в експлуатацію 9 спортивних майданчиків.

 Сподіваємось, що і в подальшому питання розвитку матеріально-технічної бази фізкультури і спорту та оздоровлення дітей будуть у центрі уваги нашого керівництва.  Повідомили ЗІА «Простір» у відділі внутрішньої політики міськвиконкому

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також