У Мукачеві відновлять цілодобове водопостачання

7
7

Про такі наміри та плани розповів перший заступник міського голови Мукачева Ернест Нусер.

«Протягом двох років ми маємо вийти на цілодобову подачу води мешканцям міста» – сказав політик в інтерв’ю Мукачево.net.

«Також, у планах повна перебудова роботи з благоустрою міста. Сьогодні, на жаль, комунальні служби самотужки не можуть впоратися з цією проблемою. Одна з причин те, що ЖРЕПи відходять від справ. Тому, вирішення проблеми можливе і з залученням, у тому числі, міжнародних компаній» – підкреслив Ернест Нусер.

Заступник міського голови також зазначив, що на «нові рейки» поставлять і роботу міського водоканалу, який сьогодні переживає досить скрутні часи. 

Коментарі

М
мешканець

Про якість нашої води можна фільм жахів знимати. Після заміни фільтру через 3 дні він стає грязно-коричневого кольору. Поміняв двічи і плюнув на сесе діло. Всі факти зафіксовано на фото-відео. Вожу з села родникову воду, бо цією і отруїтися можна. Хоча змивати гівно у туалеті вона добра!

Д
Добродій!

Нарешті, дочеалися, але обовязково зверніть на якість води, бо в районі РОсвигово катастрофічно жахлива ситуація, там 1 раз на місяць вода з кранів жовто-оранжевого кольору тече...іржа, пісок... а плата тарифна становить, нагадую : 7,43...це чималі кошти за кубик води...

4
4

Фантастика

Ю
Юля

Брехня!

Е
Ернест

брехачи !

М
мешканець

Цими баснями нас вже давно кормлять. А ще пообіцяйте освітлені вулиці і нормальні дороги. І дату виконання цьої брехні.

БМ
бААти Мішку

Калап дольів!

Читайте також