У Мукачеві відремонтували дорожнє покриття мосту на Масарика, що веде на Іршаву (ФОТО)

22
15

Ремонт дорожнього покриття мосту провели повітряно-струменевим методом, коли ями відразу ж заповнюються щебенем та бітумною емульсією.

Минулого тижня у Мукачеві відремонтували дорожнє покриття мосту на по вул.Т.Масарика, колишня вул.Матросова. Поточний ремонт дорожнього покриття мосту проводили ще минулоріч.  

На сьогоднішній день у місті також проводиться ремонт ЗОШ № 6 по вулиці Підгорянська, де прокладають внутрішні електричні мережі, встановлюють металопластикових двері, влаштовують цементно-піщані стяжки на першому поверсі. Проводиться також капітальний ремонт шкільної їдальні у Мукачівській СЗОШ №4 та реконструкція приміщень 2-го поверху поліклінічного відділення Мукачівської ЦРЛ під жіночу консультацію. 

Планується також капремонт дахів 24 багатоповерхівок міста. 

Цьогоріч, Мукачево капітально відремонтує 5 вулиць і планує реконструювати ще 9, серед яких вул.Пряшівській, вул.Стара та ремонт дороги по вул. Р.Корсакова. 

Коментарі

С
Саша

Проежал я по отремонтирываной дороге , раньше были ямы а теперь горбы. В росвигове тоже также позасыпали. (((

О
ОЛЕГ

ЦЕ НЕ МІСТ,А ШЛЯХОПРОВІД

А
Антон

Добре, що Балога робить, є сліди його праці, але цей ремонт - Ви шановні пройдіться біля мосту - від цього щебня пилюка окутала міст!!! йти неможливо. Тому раджу редакторам новин писати так "відремонтували"

4
4444

Щебень за вами хто забирати буде

В
вася

ЧТООООООО?????? УЖЕ ЯМЫ ОПЯТЬ. !!!!!!! ТАК ЦЕ РЕМОНТ?????? ЗАТО ГРОШЕЙ СПИСАЛИ ЯК ЗА ЕВРОПЕЙСКУ ДОРОГУ. ДЕ теперь СБУ . АБО КОНТРОЛЮЮЧИ ОРГАНИ.!!!! ЛЮДЯМ ПРОСТО ОЧИ ЗАМОЛЮЮТЬ А В ЧЕРЕМУШКАХ ПЛИТКУ ПОКЛАЛИ И ЗИМУ НЕ ПРОСТОЯЛА ЯМА НА ЯМИ

П
проблема

щебенку мелкую надо убрать за собой , а то оно создает серьезные проблемы

6
685

щоб їх так лікарі латали .

О
оля

Недавно ішла по мосту, справа ( як іти з центру) по пішохідній частині десь приблизно посередині була величезна дира, в яку можна гарно всадити ногою.... А сьогодні після ремонту дороги..., яма залишилася, я спеціально звернула увагу, дуже шкода, що служба так латає дирки. А може тротуар не відноситься до дороги???

С
Стрико!

Такий ремонт - курам на сміх! В Мукачеві 99% вулиць треба перестелити асфальтом за передовими сучасними технологіями. Таке покриття буде по 20 років служити і не треба кожного року виділяти гроші на ремонт ямковий. Натомість займаються різними дурницями - наприклад викорчовують всі дерева по всьому місті.

.
...

Дійсно молодець!!! Живу в Ужгороді але радий, що хоча б в Мукачеві обрали людину якій не "по-цимбалам" і це видно не по словам...Я МОЛОДЕЦЬ! Лиш аби не спортився...

1
123

не пройшло і року коли дійшло до когось що треба цю вулицю відремонтувати

1
123

яка подія!!! це має бути в порядку речей.а ви з цього сенсацію робите.

ПН
Підтримую нашого мера

Мені здається, що за час, відколи А.Балога був обраний мером Мукачева, зроблено більше, ніж за 10 років. А не довольні обмороки всерівно будуть. Андрій молодець!!!! З такими темпами розвитку, Мукачево буде * Май ЛІПШОЄ *...

М
Мукачівець

При всьому бардаку в державі, в Мукачеві хлопці щось роблять, респект. Правда в диванних блюків завжди буде жовч, не можуть дерибанити як в Ужгороді . Але то їхні проблеми.)

B
Britanix

Thank you very much!!! Appreciate your support :)

Читайте також