У Мукачеві відреставрували пам'ятник Горькому (ФОТО)

9
14

Центральну скульптуру однойменного парку було відновлено професіоналами за фінансової допомоги меценатів.

Нещодавно, за ініціативи міської влади, відбулось професійне відновлення пам'ятника М.Горького, що знаходиться в центральному парку культури та відпочинку Мукачева.

Як повідомив Мукачево.net заступник мукачівського міського голови Михайло Лабош, всі потрібні матеріали були придбані за рахунок меценатів, яким не байдужий естетичний стан рекреаційної зони. Всі реставраційні роботи над монументом виконані безкоштовно директором  Мукачівської художньої школи імені М. Мункачі - Сергієм Кірєєвим та його помічником. Після відновлення, монумент знову яскраво виокремлюється в парковому ансамблі. 

Як відмітили реставратори, основною причиною погіршення зовнішнього стану скульптури є людський фактор та частково погодні умови. 

 

Коментарі

ИА
извени Антон

то что случилось с твоими родными...конечно беда Но при коммунистах в Мукачево всем хватало на хлеб( ты тут призвиздел малеха)Работали все заводы и фабрики..кобаки " ЗИРКА" и " Латорица" были забиты народом..мужики могли и пив деци выпить и домой денег принести..В больницу не надо было нести кучу бабла..ВСЕ БЫЛО!!! я не защишаю коммунистов..А СЕЙЧАС ЖИВУТ ЕДИНИЦЫ..БАРЫГИ, МУСОРА И ТЕ ЖЕ ВЗЯТОЧНИКИ ВРАЧИ. ВСЕ ПОДЕЛЕНО НА ФАЙТЫ. работы нет!!!!!!!тубик!!!наркота!!!КАЙФУЙ АНТОН!!!ДЕМОКРАТИЯ БЛЯ!!!

А
Антон

Моя мама робила за копійки в день,.. я не їв хліба - бо не було за што купити. Моя сестра вмерла в піврічному віці, бо мама мусила носити її за собов у колхоз заробляти трудодні щоб не відрізали землю. І сама померла у молодому віці. Я ненавижу комуністів і все што з ними повязано... Але пам'ять у людей коротка, немає їм чим срати, бля!

А
Антону

власть уже 21 год не советская...Однако старички на Закарпатье так говорят: Булы комунисты-було шо исты...прийшли демократы ничим стало срати..

А
Антон

Не знаєте ви історії, зокрема що принесла на нашу землю советська власть....

F
Fredy

Нашестя галичан - особиста заслуга балоги. Коли земляки зрозуміли, з якою крисою мають діло, то він швиденько в Мукачево десант з галіції притягнув (оптові фірми, продавці конфіскату, обмивщики пдв) і всякого роду "ісконні закарпатці", як федів, радиш, кріль і т.п., щоб його в ним продуманих аферах свої же і не кинули. Там хоч і сволота ще погірша, але поки при вітькові можна гроші заробити, доти вони його в сраку і цілують. А ще пугають нашестям донецьких...

М
мацкаль

Ой как хорошо жить в Закарпатье! только "МЕСНЫХ" очень многооо...

М
Мукачівець

Кому тут Горький не до вподоби? Бендерівці, дуйте собі на Галичину і там своє фе висказуйте!

Г
голосу

вообще то у Горького есть много достойных произведений, признанных во всем мире..в частности в Европе и США.. А если кто-то в своих руках кроме своего хера ничего не держал...то уже и нечего не подержит...

Б
бля

откуда столько бандерлогов в Мукачево появилось? раньше не было. Единственная " сволота" которая нихера не делает, только с памятниками воюет. Сало хероям!!!

Д
Дюрі

Позеташ на памятник Горького і.... стає горько на души і в роті...

T
tanar

А Шевченко багато писав про Закарпаття...И регулярно ходив сюди воду пити...100%)))

Г
Голос

О! москалик клюнув!

ГИ
гистю из колхоза

та най соби стоить..чуешь ти бандерложе....там себе на галичине мозги е.и про маскаликов...а здесь люди живут дружно..

ГЗ
Гість з вариша

я штось не доганяву - што має до нашого Мукачева Горький? Він був у нас? Чи штось писав про Заакарпаття? штось не пригадую. А може то нашим москаликам для утєшенія?

Читайте також