У Мукачеві відзначили 10 кращих педпрацівників міста (ФОТО)

22
6

Напередодні Дня працівника освіти вчителів міста вітали міський голова Андрій Балога та начальник управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому Катерина Кришінець-Андялошій.

Андрій Балога зауважив, що робота педагога завжди була нелегкою, тому побажав освітянам витримки і здоров’я. Освітян міста нагородили преміями, грамотами, подяками.

Так, і було визначено 10 кращих педагогічних працівників, які сьогодні отримали премію Мукачівської міськради «За ініціативу, творчість і педагогічний пошук». Розмір премії становить 3 тисячі гривень. Це в тому числі й вчителі, які підготували призерів етапів Всеукраїнських олімпіад. Премії вручав міський голова Андрій Балога.

Зокрема, премію отримали: Наталія Василенко, заступник директора, вчитель російської мови та літератури ЗОШ №1 ім. О.С. Пушкіна, Ружена Чопик, заступник директора, вчитель французької мови ЗОШ №2 ім. Т. Г. Шевченка, Надія Світлинець, вчитель української мови та літератури НВК «ЗОШ I-III ступенів-ДНЗ» №6, Мирослава Хіміч, вчитель української мови та літератури НВК «ЗОШ I-III ступенів-ДНЗ» №11, Тетяна Рогальська, вчитель української мови та літератури ЗОШ №13, Лариса Тонкошкурова, вчитель зарубіжної літератури та російської мови ЗОШ №20 ім. О. Духновича, Мар’яна Ісаєвич, вчитель української мови та літератури НВК «ДНЗ-ЗОШ I ступеня-гімназія», Микола Красилинець, тренер-викладач СОК ДЮСШ, Елеонора Шепенда, вихователь-методист НВК «ДНЗ-ЗОШ I ступеня-гімназія», Ганна Фат’янова, вихователь ДНЗ №7.

З нагоди свята педагогічні працівники міста отримали премію в розмірі 2,5 тисяч гривень.  Премію отримали 2450 працівників шкіл, дитсадочків, закладів позашкільної освіти. Зокрема, працівники 19 дитсадочків, 17 шкіл, 7 НВК та трьох закладів позашкільної освіти. Премії отримали також й працівники бібліотек та техпрацівники, які працюють в навчальних закладах міста.

Коментарі

М
марія

Фат'янова?Цікаво.Людина,яка не цінить людей.Взяточниця.І це вона купила,і місце методиста купила.Ганьба нашій освіті.Куди ми катимося.

Ш
Шоні

Найкращі вчителі у зош 14

В
Василина

Правильно задане питання 123: "ХТО обирав переможців" у дитсадочку №7??? На мою думку це нагородження було "помилкове" і не обґрунтоване, адже, премія «За ініціативу, творчість і педагогічний пошук»!!! Як би це грубо не звучало, але цей "педагог" до ключових слів даної номінації ніякого відношення не має!!!!!!!!!!!!!!! У садочку є дійсно талановиті, відповідальні та творчі вихователі, які багато років поспіль заслуговують таку нагороду, але керівник закладу цього не хоче бачити... Хочу достукатися до керівництва управління освіти!!! Зверніть увагу на плинність кадрів у цьому закладі і знайдіть істинну причину! Так як за останні 2 роки садочок покинули дійсно обдаровані вихователі, няні, методисти, психологи, медпрацівники тощо... І все ж таки, не згідна! Даний вибір викликає тільки обурення!!!

К
каріна

Я согласна на всі 100% з 123 в нашому ДНЗ 7 Вікторія Михайлівна заслуговує на найкращий працівник.

1
123

Цікаво хто вибирав переможців?У ДНЗ 7 найкращими,найтворчішими ,вихователі від Бога ,і це Всі прекрасно знають є-ПАЦКАН ВІКТОРІЯ МИХАЙЛІВНА І ПОПОВИЧ ТАТЬЯНА ІВАНІВНА.Но правда в нас,як завжди у державі Вибирають не тих ,хто на це заслужив.

ЗЛ
Золтан Лендєл

А Федів де ?

Читайте також