У Мукачеві відзначили День прикордонника (ФОТО)

49
11

Сьогодні, 28 травня, у Мукачівському будинку культури урочисто відзначили День прикордонника.

На свято завітали міський голова Золтан Ленд’єл, перший заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Василь Пошкуляк, заступник військового прокурора Ужгородського гарнізону Олександр Крижановський, начальник відділу УСБУ у м. Мукачеві Андрій Скрипник, прокурор міста Мукачева Руслан Біловар, Начальник Мукачівського МВ УМВС Василь Швенда та інші.

Під музичний оркестр, наказом Адміністрації Державної прикордонної служби, за вагомі внески у справу захисту інтересів держави на кордоні, зміцнення обороноздатності і безпеки України, особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені під час виконання завдань з охорони державного кордону було нагороджено медаллю «За мужність в охороні Державного кордону  України» старшого прапорщика Зеленського Богдана.

Медаллю «За сумлінну Службу» нагородили старшого лейтенанта Шмакову Тетяну, прапорщика Дубравку Валерію, старшого сержанта Янця Василя.

Не забули й про чотирилапих друзів, яких також нагородили медалями «За віддану службу» ІІІ ступеня, собак «Жак» та «Луна».

Інших, та почесних ветеранів прикордонної служби нагородили грамотами та оголосили подяку.

Для присутніх влаштували концерт. Вокальний ансамбль «Бревіс», хореографічний колектив «Арт-лайн» та інші підтримали святкову атмосферу. 

Коментарі

К
контрадівчина

для невідомого:кастинг пройдений!знизу другий пост....

Н
невідомий

іщи скажіть контрадівчина що шоб попасти в арт лайн треба пройти кастинг??????

Н
невідомий

іщи скажіть контрадівчина що шоб попасти в арт лайн треба пройти кастинг??????

К
катя

Інші колективи є, але їх сюда не всунули! Art-Line запросили бо вони найкращі. Дівчина потонула в заздрощах, зразу видно що конкурентка.

С
сержант

девочки групи арт-лайн очень красиво танцевали я желаю им побольше успехов в будущем.

О
олеся

група Art-Line супер група.талановиті учасники порвуть любі конкурси і привезуть перемогу додому.а якщо дівчину жаба давить нехай вона ту жабу засуне подальше шоб не давила!!!і взагалі заздрити погана риса характеру і навіть якщо заздриш потрібно заздрити мовчки!!!!!

М
маша

Та Арт-Лайн ітак молодці....дівчино заздрити треба мовчки!!!!Вони наше Мукачево потихеньку прославляють..покишо, наскільки мені відомо, тільки перші місця!!!!тому я за них вболіваю=)

К
контрадівчина

докажи шо знаеш танцювати,та може візьмуть у Артлайн

К
контрадівчина

дівчинку жаба давить??

Д
дівчина

і Art-line сюда всунули ? більше немає колективівів? вони ж і так не знаю нічого танцювати

П
прапорщик

ВЕДУЧА ДУЖЕ КРАСИВА!!!!

Читайте також