У Мукачеві відзначили Міжнародний день ромів (ФОТО)

28
6

У Центрі громадськості та національних культур відбулася зустріч представників ромської громади Мукачева з працівниками міської влади та комунальних установ.

Як повідомляють на сторінці Мукачівської міськради, щорічно Міжнародний день ромів відзначається 8 квітня для вшанування культурного та історичного спадку ромського народу. А також для підтримки їхніх прав та зміцнення толерантності у суспільстві.

Під час зустрічі обговорювалися різноманітні аспекти життя ромської громади, зокрема освіти, здоров’я, умов проживання, культури та працевлаштування. Представники громади наголосили на активній співпраці з місцевою владою, що сприяє вирішенню питань благополуччя та розвитку.

Заступник міського голови Юлія Тайпс привітала ромську громадськість зі святом та вручила грамоти активним учасникам ромської спільноти Мукачева. Зазначила, що роми активно беруть участь у житті міста, допомагають переселенцям, захищають рідну землю. Також вручили дипломи талановитим юним художникам, вихованцям школи "Ром-арт".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

БЗ
бийло з оросвийга

Дюсі коцкарь файний майстер я го знаву

НП
Начальник полції

Передайте їм оби не крали

Р
Росвигово

Із 5-7 тис циган пару чоловік воює. А всі остальні із тачками по Мукачеву їздять і в мусорки ниряють

У
Ужгородець

З празником (бо плюну)

В
Вася

того й чекали

Z
Zigeuner

Ай нане нане

Читайте також