У Мукачеві водій через епілепсію протаранив рекламний щит (ФОТО)

11
3

Сьогодні, 27 серпня близько 08.10 год на вулиці Матросова у м.Мукачеві біля аграрного технікуму сталася ДТП.

Як повідолмляє Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС, серйозних травм ніхто не отримав, проте водія забрала карета швидкої.

Як пізніше розповів сам винуватець аварії, рухаючись з  м.Тячева до м.Ужгорода,  у нього стався напад  епілепсії  і він втратив свідомість.

Повідомили працівники відділення державтоінспекції Мукачівського МВ, авто рухалось на невеликій швидкості,  тому водію, який за кермом втратив свідомість, значних травм вдалось уникнути. Від удару автомобіль одержав незначні механічні пошкодження. 

Коментарі

1
1

рухаючись з м.Тячева до м.Ужгорода він тут дві полоси зустрічні пересік аби плеснутися в опору зліва по ходу на Ужгород. Даже якшо скорость була 40км в час, на зустрічній машина з такою самою скоростю і у некерованій шістці чувак міг і не вижити

О
Оксана

"Як пізніше розповів сам винуватець аварії, рухаючись з м.Тячева до м.Ужгорода, у нього стався напад епілепсії і він втратив свідомість." Звідки він знає, що це напад епілепсії? Відповідь тільки одна - це не в перше виходить. Права не видаються особам з епілпсією. А видали тому, що медична довідка була "липова", себто куплена, як і в більшості водіїв. Згідно законодавства, права такого водія анульовуються, також анульовуєть автостраховка. З часом права можна відновити, але там ряд вимог та медики з радістю продадуть вам правильну довідку. От тільки чим думав водій? Адже могли постраждати невинні люди.

М
Мукачівка

жаль водія,не винуватий ,що хворий,але ,вибачайте,навіщо таким видають права,якби по трутуару йшли люди,можливо вже б загинули,а якби ДТП сталася в ін.людному місці,щоб тоді?

Читайте також