У Мукачеві водій на "Мерсі" переїхав ногу студентки та втік з місця ДТП

7
3

Учора до поліцейських надійшло повідомлення з обласної дитячої лікарні про те, що до них доставлено неповнолітню після ДТП. В лікарню прибула поліція.

Як з’ясувалося, 15-річну жительку Свалявського району, студентку Мукачівського коледжу травмував мікроавтобус білого кольору. Просто на пішохідному переході в м.Мукачеві на ногу дівчини наїхав автомобіль, водій якого втік з місця пригоди.

В потерпілої лікарі діагностували забій правої стопи та лівого коліна.

За підозрою в скоєнні наїзду на студентку патрульний наряд затримав на дорозі в с.Залужжя Мукачівського району мікроавтобус «Мерседес Спрінтер», за кермом якого перебував 19-річний житель Виноградівського району.

На водія-втікача очікує передбачена законом відповідальність. Машину затримано на штрафмайданчик поліції, пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Коментарі

П
Пішохід

ШКАНДИБАЮ ПО ТРАТУАРУ.При переході дороги Спершу дивлюсь в один бік.Після чого ЗПершу дивлюсь в другий бік.Елеметарно Ватсон.Ватсон це король переходу на пішохідному переході.В даному випадку це Каралєва.

ДТ
до тракториста

Це не модель автобуса "Спрінтер" винувата, а бикота, що сиділа за кермом, а ще точніше бидло, з мізкками "раздайся море- говно плывет". А найстрашніше те, що такі неуки,що не отримали належного виховання ні в школі, ні в сім"ї, калічать людей і все на що здатні- це втекти, або сховатися, замість того, щоб надати допомогу травмованій людині. І такого бидла дуже багато, але його потрібно ставити на місце.

Т
Тракторист

"спрінтермен" в своєму репертуарі.

Читайте також