У Мукачеві водій захотів об'їхати автівки по іншій полосі, і потрапив у ДТП (ВІДЕО)

20
17

Аварія сталася на перехресті вулиць Василя Стуса та Шандора Пака.

У мережі з'явилося відео дорожньо-транспортної пригоди.  Як можна побачити на кадрах, водій одної з автівок, яка стояла у колонні, вирішив обїхати  всіх по іншій полосі.

У цей час з сторони Шандора Пака виїжджало ще одне авто, так вони і зіткнулися.

У аварії автівки, тим паче водії, постраждали не сильно, але, як навчальний урок, можливо подіє. 

Коментарі

ДJ
до jbl

Все правильно написав. До розумних. ти ПДР в руках держав, бімбове?

ДJ
до jbl

+++

М
Мукачівець

Проблема в тому, що долбо@#$и, які їдуть по стуса прямо, замість того,щоб триматися правої полоси згідно знаку, їдуть посередині. Село і люди...

М
Михайло.

jbl, в Закарпатті як мінімум 50% водіїв абсолютно не брали в руки ПДР. При цьому вони є великими експертами в аналізі ДТП. Спочатку їздять як барани, а потім ще іншим піддакують. Поняття не мають про рух по смугам, на перехрестях, про виїзд із другорядних вулиць на головну, роблять багато що нагло, ну і т.д. і т.п. Шановні коментатори (До розумних, Михайлу та іншим), почитайте хоч іноді правила дорожнього руху.

J
jbl

До 29.12.2016 09:25 Спочатку ПДР вивчить, а потім коментуйте коментарі! Водій чорної машини порушив ПДР, не забезпечившись у безпечності руху, не пропустив автомобіль. Стоїть знак який "дає знати" що там дві полоси, водій зобов'язаний дотримуватися ПДР. А те що там ніби то не поміщаються дві машини то скажу так їдьте в Бельгію або в Італію там ще вузькі вулички є і дві полоси! Знак стоїть правильно по всім нормам, а водії які думають що один ряд стоїть значить можна їхати це просто лохи! Такі аварії дуже часті, при повороті на ліво через дві смуги, одна смуга стоїть, а друга смуга їде ось і аварія і все винуватий той хто повертає ліворуч! Ах да саме головне ПРІОРИТЕТ НАД РОЗМІТКОЮ МАЮТЬ ЗНАКИ!!! Шановний 29.12.2016 09:25 будь ласка вивчить ПДР або здайте на права або лупніть своєю головою в тот знак може дід мороз принесе вам знання ПДР!)

ДР
До розумних

Люди що ви такі бімбануті? полоси ода ліва одна направо ви самі розумієте що ви мелете? яка там в дупу розмітка??? нема там ніякої розмітки, це лише місцеві собі так придумали але се права се ліва, в даному випадку винен водій сірого авто, він не мав там і близько бути, дебілізм там 2 машини в ряд не стаються а ви бред всякий пишете, і ніхто не помітив що чорне авто взагалі пропускали... чи ви зрячі? бачите поворотник який знаходиться з лівої сторони? хотя його вообще не видно.. не позорьтеся, 1 сказав 5 за цепочкою пішли...

ДМ
до михайлу та іншим

Аварія сталася після знака а не до нього

МТ
Михайлу та іншим

Дія знака почнається після нього, а той чудік виїхав до нього, тому правильно писали, що по встрєчці!

М
Михайло

Писаки (журналістами вас не назвати) цього сайту, бо видно, що ПДР самі не знаєте. Писали спочатку "по зустрічній", тепер вже все скоренько поправили "по іншій". Наберіться вже мужності і напишіть: "наглий водій на темному авто порушуючи всі норми ПДР скоїв ДТП".

М
Мукачівець

Редакції треба вивчити правила дорожнього руху потім писати хто хотів об'їхати по іншій полосі там знак стоїть.

В
Ваня

Цей дебіл виїхав дуже скоро для поворота на ліво й поворотник не включив. Він самохитрови...й

А
Алекс

З Ш.Пака треба знак поставити на ліво не повертати!

S
sem

розмітка деє?

ДР
до редакції

Мукачево потрібно знати! Якраз не по зустрічці, а по смузі, з якої дозволяється поворот наліво (там знак такий стоїть). А водій, який їхав з вул. Ш.Пака виконував поворот наліво, зі смуги зустрічного руху, і всіх, хто рухається на головній дорозі повинен був пропустити.

В
водій

Взагалі то там стоїть знак рух по полосам за 70 метрів від світлофора -1 прямо і направо і 2га наліво . Тобто водій виїзджаючи з другорядної вулиці хотів повернути наліво через 2 полоси руху!!!(знак якраз стоїть де світла машина виїхала з потоку..)

М
Михайло.

Для здійснення повороту наліво, водій світлого авто, що їхав вулицею Василя Стуса зайняв лівий ряд, як це передбачено дорожнім знаком (https://www.google.com.ua/maps/@48.4441654,22.7300008,3a,75y,341.14h,92.72t/data=!3m6!1e1!3m4!1sGRj3Stmxb5bzSEkfK20i2g!2e0!7i13312!8i6656?hl=uk). Порушник в даному випадку однозначно водій темного авто.

7
77

но нетак ож "зустрічці"

Читайте також