У Мукачеві водії самі залатали дорогу біля власних будинків (ФОТО)

18
14

Мова йде про вулицю Росвигівська, що в однойменному спальному мікрорайоні міста. Тут вже кілька років не було ніякого ремонту дорожного покриття, а щоб об'їхати ями водіям треба було заїжджати на тротуар.

Місцеві жителі-автомобілісти скинулися і придбали "КамАЗ" щебню, розклеїли запрошення на акцію, і зразу наступного ж дня, тобто сьогодні, 3 вересня, зібрались, щоб власними руками зробити "ямковий" ремонт. Хто не міг взяти до рук лопату, пригощав добровольців кавою.

Коментарі

ДМ
До Молодці! Так тримати!

Молодці вони без сумніву!Але в цих молодців зимою можуть відключити тепло/світло/воду, бо хтось з сусідів заборгував.І начхати буде "власть імущим", що люди самотужки виконали ЗА ДЕРЖАВУ ремонт дороги.От така вона, манна небесна...

Ч
Читатель

О каком ИТВ Сервисе вы говорите???? Они даже лампочки в подъезде больше чем за год ни разу не поменяли. Качели детские поснимали, чтоб не ремонтировать. Всё ржавое и не покрашенное стоит!!!! А как выдать справку, так оказывается мы им должны "как земля колхозу"!!! В ИТВ уже больше года не могут разобраться кто отвечает за счётчики в подъездах, они или энергосеть, а вы за дорогу говорите!!!!

Ч
читач

Молодці! Все залежить від мешканців, які живуть поруч в одному будинку.Якщо люди усвідомлюють, що на блюдечці їм нічого і ніхто не принесе, самі проявляють ініціативу, беруться за роботу, хто як може. Респект жителям цього будинку,їх організаторам.Це приклад для інших мешканців багатоповерхівок. Самі собі покращать умови проживання,як можуть, самотужки!

МТ
Молодці! Так тримати!

Молодці всі ко ся долучив до цьої доброї справи. Це Ви зробили в першу чергу для себе. І скинувшись по 100-200 грн автовласники зекономлять в рази більше на ремонті та запчастинах. Дай Вам Боже здоровя та сил щей дерев коло будинку посадити,кущів,квітів. Тай кожен із нас такоє буде берегти, і своїм дітям наказувати щоб не нищили а гаткували за порядком. Бо май легше хоть де плюнути, кинути папірь, зламати дерево і чекати шоб хтось комусь прийшов шось поладити. Я коло свої хижі не чекаву оби мені "власть" прийшла маленьку ямку засипати, а сам позамітаву і подсиплю хоча машини і немаву. Бо нись мала яма а через місяць по пояс буде... Беріть приклад всі інші а не чекайте "манну з неба"...

*
*****

А у ПАЛАНКУ (у напрямку до с.Н.Давидково)вул. Герцена вже 30 років не ремонтують

ІІ
Іван Іванович

А куди дивиться Андрій Балога? Куди дивиться міська влада? На концерти гроші мають, а зробити людям дорогу? Дуже шкода, що у нас влада перестає працювати, а починає працювати народ, а це може привести до дуже негативних наслідків.

Р
росвигівський

добре що вже вроді півроку чи рік є такий собі ІТВ сервіс на який можна зараз всі проблеми міста повісити. а міська влада чим займається крім розкладання палаток в центрі і збирання з них данини? а люди які скинулися і зробили молодці! респект! бо від нашої ратуші не дочекаєшся хіба перед виборами

ДK
до keya

Ты дибил редкосный.

І
іван

Так ісе прибудинкова територія яку має ІТВ сервіс ремонтувати

К
кеуа

ура балога дав команду зробити дороги за його кошти. дякуємо андрію та віктору!

.
....

Податки сплачуємо, владу утримуємо , парки та сквери прибираємо, тепер будемо дорогу робити своїм коштом, давайте ще ратушу заасвальтуємо

У
уйко

валера молодец самий чесний адвокат

W
WTF

Дорогу на Шыпку так ужа два раза местное население делало. А власти насрать. Другого слова просто нет, извините. Каждый день проезжаю возле Флекстроника и таможни, там там яма на яме. И эти ямы уже года два никто не ремонтирует. Не знаю кто за это отвечает, но за такое надо сажать!

О
Оксіка

Ще раз переконуюся в унікальності людей цього міста! Тут нема проблеми, є ситуація, яку просто потрібно виправити. А не чекати кращою влади і ліпших статків!

Читайте також