У Мукачеві вперше відбувся турнір з великого тенісу серед школярів (ФОТО)

10
0

У цю суботу, 17 жовтня, в Мукачеві вперше за багато років, пройшов відкритий турнір з великого тенісу серед школярів.

Організаторами виступили ГО "Молодіжні ініціативи Закарпаття", голова Денис Соболь та відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Мукачівської міської ради, голова Володимир Уліганець. Головний суддя змагань - керівник громадської організації з тенісу "Корт", м. Мукачево, Ярослав.

У змаганнях прийняли участь близько двадцяти спортсменів міста та області. Учасники змагалися у двох категоріях : юнаки та дівчата.

Рівень підготовки учасників різний - дехто займається лічені місяці, в когось досвід налічує більше року. Участь у турнірі дала змогу як перевірити свої сили, так і напрацьовувати змагальний досвід.

«Маємо всі складові, аби такі змагання стали традиційними у нашому місті. Це зацікавленість тренерів, самих учасників, міської влади, та меценатів які традиційно підтримують всі наші починання. Адже в спорті головне бачити прогрес, аналізувати результат, здобувати змагальну практику. А без участі в змаганнях це нереально, неможливо зростати» - прокоментував захід Денис Соболь, ініціатор заходу.

Отже, в юнаків призові місця розподілились так:
1- Маслей Василь;
2- Бретуш Віктор;
3- Малініцкий Даниїл.

Дівчат розділили між собою сходинки п’єдесталу наступним чином:
1- Маслей Маріанна;
2- Гатта Ніколетта;
3- Сорока Агнетта.

Призери були нагороджені медалями, грамотами та цінними призами від організаторів. Ті учасники, які не зайняли призових місць, також отримали пам’ятні подарунки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також