У Мукачеві впорядкували місця поховання воїнів

13
0

З кожним роком все далі пам’ятний травень незабутньої весни 45-го. Але безсмертний подвиг переможців, які відстояли свободу і незалежність своєї Вітчизни принесли волю народам Європи, не підвладний часу.

Цей день приходить до нас щовесни. День перемоги для українців – свято особливе. Це – найсвітліший день, коли єднається нація, коли серця всіх поколінь, віддаючи шану живим і вклоняючись полеглим, б’ються в унісон.

Вшановуючи тих, хто віддав життя за наше світле майбутнє, напередодні великого свята з ініціативи Мукачівського міського центру зайнятості та за допомогою КП «Комбінат благоустрою», Мукачівського історичного музею  були організовані громадські роботи по впорядкуванню місць меморіальних поховань воїнів Великої Вітчизняної війни.

Така тимчасова робота надає безробітному можливість отримати не тільки матеріальну підтримку для сім’ї, але й надає можливість на даний час запобігти настроям апатії, зневіри, а також являється вагомим поштовхом зацікавленості до праці у тих, які тривалий час не можуть влаштуватися на постійну роботу. Це не просто тимчасова робота, а робота, яка має громадську значимість, і приносить користь суспільству.

У цих громадських роботах брали участь 12 безробітних. Усі працювали з натхненням, розуміючи значимість даного заходу, віддаючи шану тим, чиє життя забрала війна.

Працюючи фізично, кожен розумів, що найвищі людські закони записані у кожного в серці. І завжди одним із найголовніших має бути вірність справі і пам’яті солдатів Перемоги. Ми не повинні забувати своє минуле, і тому такі громадські роботи повинні бути щорічними, повинні вчити нас, а особливо молодь пам’ятати тих, хто віддав своє життя за нас.

По закінченню громадських робіт, всі хто приймав участь були задоволені своєю працею, їм було приємно, що їхня праця приносить користь суспільству, а їм духовне та матеріальне задоволення.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також