У Мукачеві все більше з'являється лавиць та столиків для відпочинку (ФОТО)

15
5

У Мукачеві завжди вистачало вандалів, які могли понівечити дитячі атракціони та лавиці на подвір’ях.

А от полагодити чи змайструвати щось нове – руки не лежать, стверджують місцеві мешканці. Тамара Андріївна, жителька мікрорайону Росвигово, каже: останні 10 років упорядкуванням подвір’я ніхто не переймався. «Абсолютно нічого не робили. Тільки двірник підмітав», – розповідає жінка.

Все ж думку громади врахували, і з початку літа за сприяння народного депутата Віктора Балоги стартувала акція впорядкування міських подвір’їв.

Колись у дворі будинків 5а та 7а, що на вулиці Червоноармійській, були лише дитячий майданчик і кілька старих лав. Тепер тут нові комплекти лавиць та столів зі сталі й товстих рейок, які ще й прикріплені до землі. Тамара Андріївна радіє: тепер є де пенсіонерам посидіти, а діткам – погратися.

Загалом за сприяння почесного громадянина   Мукачева Віктора Балоги упродовж літа біля багатоквартирних будинків в мікрорайонах Підгоряни та Окружна виготовили і встановили 80 комплектів столів з лавицями для відпочинку. Нині акція завершується монтуванням ще 42 комплектів у мікрорайоні Росвигово. Усього в місті їх установлено 122, пише газета "Старий Замок".

 

Коментарі

*
*****

Добре,що наставили ці лавиці зі столами-буде де алкашам випивати,вже є..)Поки не піднімете рівень культури народу,доти нічого такі "зони відпочинку" облаштовувати!Краще б дітям майданчики обновили за ті гроші!

Ч
читач

Олег правий.Люди собі самі насадили дерев, озеленили територію доглядали саджанці, а тепер під деревом поставили пресловуті лавиці і тепер там довкола пляшки і рвотні маси - от таке покращення.Я не проти лавочок, але по - перше( із спостережень) їх треба ставити без спинок , бо тоді не буде бажання залізти з ногами і відповідно й справді зможе собі присісти й старший чоловік , а , по-друге) треба щось робити з тим тупорилим алкашним бидлом, хоч хто його буде штрафувати - правоохоронців у нас давно нема- одні менти

М
мукачевцю

а у тебе верховинцю е мозги? лем на гроши..тупорый твий писок...

МД
Мукачівець до Олега

Якщо в Тебе нема москалю мозгів, лавки не допоможуть .

O
Oleg

все больше мест для распития...

Читайте також