У Мукачеві вшанують полеглих воїнів загальнонаціональною хвилиною мовчання

10
7

29 серпня мукачівців просять долучитися до заганонаціональної хвилини мовчання.

29 серпня 2021 року, у неділю, о 10 год.00 хв.оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання для вшанування пам’яті за захисниками України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Виконавчий комітет Мукачівської міської ради закликає призупинити в цей час рух громадського та приватного транспорту з подаванням відповідних звукових сигналів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

.
...

Вічна пам'ять полеглим Захисникам України. А запроданським рашистським падлюкам на кшталт Ромаріо чи Шоні-Майдауна (він же мукачівець 20:06) - вічна ганьба і зневага.

Р
ромаріо

Ну а я ніколи не стану людиною - забудьте. Як відловите мене - щосили бийте ногами мою сепарську мордяку.

М
Мукачівець

Повністю згоден з нижнім !

П
пенсіонер

Вічна память! Тим часом коли воювали і гинули хлопці такі, як порох і йому подібні ділили портфелі в Києві і відправляли накрадені гроші в офшори.

Ю
ю

Вічна пам'ять! А чужинцем, ромаріо, є ти! Ти туй лишній! Триндилюй уцці до свого путлєра із його ордою! Сомаре, може і Тузлу ми начали? І сирні, і газові войни ми начали? Як мош жити таков боканчов... У Сірії мацкалі бомбили житлові райони, ти тоже тішився? Чи сірійці у Сірії живуть на мацкальсків зимлі? Іди утопися і ушитких таких як ти, україноненависників бери з собов!

Р
РОмаріо

Я типове проплачене рашистсько-медведчуцьке лайно, що строчить тут інформаційні помиї по кремлівським методичкам. В 2014 році мої бидлячі "соотєчєствєнніки"-ординці забрали в України Крим, нагнавши туди озброєних "зелених чоловічків" при підтримці місцевої кацапні і зрадників. А потім це двоноге рашистське лайно полізло на Донбас з казаками, кадировцями, заблудившимися псковскими десантниками, і бурятськими танкістами, так само як і раніше лізло у Чечню, Абхазію, Грузію, Афганістан. І завжди вони це подавали "внутрішніми конфліктами" чи "громадянськими війнами". Сподіваюсь, наше свиноросіянське суче плем'я рано чи пізно буде винищене повністю, і тоді навіть НАТО не буде потрібне, бо єдина світова загроза - це фашистська недокраїна Рашка, окупант і спонсор світового тероризму.

В
Володимир

Вічна пам'ять героям.

Читайте також