У Мукачеві всі жінки безкоштовно зможуть пройти УЗД молочних залоз

15
2

Онкологічне захворювання молочної залози – друге за частотою, після раку легень.

Головним у боротьбі проти раку молочної залози залишається його раннє виявлення, що покращує результат лікування. Рак на ранніх етапах протікає безсимптомно або проявляє себе слабо.  Найкраща профілактика – систематичне самообстеження молочних залоз, УЗД молочних залоз при потребі  з подальшим  мамографічним дообстеженням.

Слід пам’ятати, що діагноз рак молочної залози не є вироком. Як свідчить статистика, виліковуються  95% жінок, у яких захворювання виявлено на І стадії, 80% - на ІІ, 50% - із третьою стадією захворювання.

За  ініціативи  міського  голови , починаючи  з 18 квітня  за  адресою вул. Я.Мудрого,46 (залізнична лікарня), кабінет №4 кабінет ультразвукової діагностики  кожна мукачівка може пройти процедуру УЗД. Кабінет працює щодня з понеділка по п’ятницю  з 11.00 до 18.00.  за  попереднім  записом  за  телефонами:  2-20-31, 2-31-45. Обстеження  буде  проводитись безкоштовно.

Коментарі

Е
Елена

Сегодня была, по указанному адресу. Культурно сказали, что ничего не знают о данном осмотре. В клинике нет ни специалиста , ни аппарата.

Т
Тетяна

А не проживаючих в Мукачеві оглядати не будуть?

Читайте також